REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš metus laiko mažai kas tikėjo, kad jaunimas gali pats kurti spektaklius. Ne tik juos kurti, bet daryti tai kokybiškai, novatoriškai ir patraukliai, sulaukti žiūrovų dėmesio ir palaikymo. Galbūt išlikti padėjo unikalumas?

REKLAMA
REKLAMA

Pjeses, režisūrą, muziką, kostiumus ir scenografiją kūręs jaunimas ne vieną jaunuolį sudomino teatru. Per sezoną publikai pristačiusi keturis spektaklius, įsikūrusi Kauno kultūros centre „Tautos namai“ , dalyvavusi keliuose fesivaliuose, dabar „Teatrono“ trupė darbingai žvelgia į ateitį - kelių savaičių bėgyje jau planuoja pradėti naujų spektaklių repeticijas. Kuriant naujus spektaklius reikia ir naujų žmonių. Todėl „Teatronas“ skelbia atranką – visus norinčius save išbandyti teatro scenoje kviečia birželio 18d. 16val. atvykti į kultūros centro „Tautos namai“ didžiąją salę. Norint dalyvauti svarbu nepamiršti užsiregistruoti el.paštu : [email protected] , kur reikėtų parašyti savo vardą, pavardę, amžių, telefoną ir prisegti nuotrauką (tokią, kurioje būtumėte lengvai atpažįstami).

Ieškomi jauni žmonės norintys vaidinti, šokti, kurti. Atrankai nereikia nieko ruoštis, tik būtina atsinešti patogią aprangą ir gerą nuotaiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų