REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sveiki, esu neetatinis sporto žurnalistas. Futbolu domiuosi jau gerą dešimtmetį, puikiai žinau ir išmanau jo subtilybes, taktiką ir svarbiausius faktorius, galinčius nulemti pergalę.

REKLAMA
REKLAMA

Toks įvykis, kaip 2010 metų futbolo pasaulio čempionatas, man – didelė šventė. Tačiau tai ir puiki proga savo sukauptą žinių bagažą bei patirtį iškeisti į mažesnius ar didesnius pinigus. Taip, kalbu apie lažybų bendroves. Iš savo praktikos galiu pasakyti, kad nors kamuolys yra apvalus ir aikštėje gali nutikti visko, daug ką galima nuspėti (arba bent pabandyti tai padaryti) iš anksto.

REKLAMA

Ta proga nusprendžiau atlikti eksperimentą ir įrodyti, kad tai tikrai įmanoma – visą mėnesį statysiu pinigus vienoje didžiausių Europos lažybų bendrovių „Unibet“ ir stengsiuosi laimėti jų kuo daugiau. Kadangi nesu naujokas ir lažybų pasaulyje, čempionato metu taikysiu įvairias strategijas, o savo spėjamus įvykius, jų argumentus ir savo sąskaitos balansą pateiksiu ir jums. Taip galėsite sekti, kaip man sekasi.

Ką tik į internetinę „Unibet“ sąskaitą persivedžiau 1000 Lt. Lygiai po mėnesio, t. y. po 64 rungtynių, kurios ir sudarys šių metų Pasaulio futbolo čempionatą PAR, bus aiškus naujasis planetos čempionas. Tada paaiškės ir mano eksperimento, kurį pavadinau „1000 Lt iššūkiu“, galutinis rezultatas.

REKLAMA
REKLAMA

Eksperimento eigą ir statymus pateiksiu kiekvieną dieną. Maloniai kviečiu visus siūlyti savo variantus, įvykius ir argumentus. Tai galite daryti komentarų skiltyje.

Tik pabrėžiu, kad jokiu būdu neskatinu bėgti į lažybų bendroves ir aklai pasitikėti mano spėjimais, nes kiekvienas turi galvą ant pečių ir yra atsakingas už savo sprendimus.

Ką gi nieko nelaukdamas skelbiu šio eksperimento startą – pirmuosius statymus iš rungtynių tarp Urugvajaus ir Prancūzijos pateiksiu jau netrukus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų