REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

"Olialia" komanda, bendraudama su "Be You" prodiusavimo agentūra, šį savaitgalį į skirtingas Europos šalis buvo išsiuntusi net dvi "Olialia" delegacijas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji - tai Belgijos La Geize mieste apsilankiusios keturios "Olialia" mergaitės, kurios tapo 12 valandų automobilių lenktynių "12 Heures de Spa" žvaigždėmis. Vakar jums pristatėme fotoreportažą iš lenktynių, o šiandien išvysite nuotraukas iš antrosios "Olialia" delegacijos kelionės į Prancūziją. Ten, garsiame šalies klube "BBox", esančiame Clermont-Ferrand mieste vyko du fantastiški OLIALIA PARTY.

REKLAMA

"BBox" "Olialia" komandą pasikvietė į Prancūziją savo penkerių metų gimtadienio proga, kuris buvo švęstas visą savaitgalį. Klubo publiką OLIALIA PARTY linksmino ir penktadienį, ir šeštadienį. Pirmąją dieną į OLIALIA PARTY "BBox" savininkai sukvietė tik išskirtinius svečius, o antrąją dieną, šeštadienį, į lietuvaičių rengtą vakarėlį galėjo atvykti visi panorėję.

Prancūzus "Olialia" desantas paliko be žado: jie susižavėję šėlo pagal Soliario, Rikko El Gato ir Serge on Sax muziką, ilgai aptarinėjo įspūdingą lietuvaičio Giedriaus šou su ugnimi bei jo akrobatinius sugebėjimus. Tačiau, žinoma, daugiausiai dėmesio ir aplodismentų sulaukė "Olialia" mergaitės, sudaužiusios bemaž visų klube buvusių vyrų širdis. Jos prancūzams pademonstravo "Olialia Lingerie" apatinio trikotažo kolekciją, kurią sukūrė vienintelė Lietuvoje apatinio trikotažo dizainerė Jurgita Stakauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienio dieną Clermont-Ferrand miesto centre "Olialia" komanda surengė ir labai linksmą paradą, kurio metu visus miestelėnus kvietė į vakare vykusį vakarėlį. "Į žavias ir linksmai nusiteikusias "Olialia" mergaites visi žiūrėjo labai smagiai: tiek jaunimas, tiek močiutės mokėsi teisingai ištarti "Olialia" pavadinimą, visi džiaugsmingai plojo ir norėjo susipažinti. Nežinau ar tai šiltesnis vietos klimatas ir saulė taip veikia, bet Prancūzijoje žmonės optimistiškesni ir labai šilti. Nors, žinoma, ir Lietuvoje publika puiki!" - sakė vienas OLIALIA PARTY organizatorių Rytis Kuzmenka, daugeliui geriau žinomas kaip Rikko El Gato.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų