REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

"Olialia" komanda, bendraudama su "Be You" prodiusavimo agentūra, ir toliau tęsia savo Europos užkariavimo turą.

REKLAMA
REKLAMA

Šį savaitgalį  svetur buvo išvykusios net dvi "Olialia" delegacijos: garsiame Prancūzijos BBOX klube, esančiame Clermont Ferrand mieste vyko audringas "Olialia Party", o Belgijos La Geize mieste keturios "Olialia" mergaitės tapo 12 valandų automobilių lenktynių "12 Heures de Spa" žvaigždėmis. Šįkart jums pristatome fotoreportažą iš lenktynių.

REKLAMA

Belgijoje "Olialia" mergaitės Vaida Kisieliūtė, Kristina Tarasevičiūtė, Deimantė Lūnytė ir Diana Tiškūnaitė buvo tapusios "KS Motorspo" sėkmės šauklėmis. Ir jiems pasisekė - lenktynėse startavo du šios komandos automobiliai, o vienas iš jų laimėjo pirmąją vietą. "Važiavome palaikyti šios komandos, o jautėmės lyg pačios būtume komandos narėmis! Vienas iš mūsų komandos automobilių pirmą kartą šioje trasoje laimėjo pirmąją vietą - galite įsivaizduoti kokie laimingi visi buvome! Sėkmę šįkart savo komandai privilioti padėjome, tad jau sulaukėme pakvietimo atvykti į kitas, ilgesnes rungtynes vyksiančias rugpjūtį, kur turėtume ir vėl palaikyti savąją komandą", - pasakojo "Olialia" mergaitė V. Kisieliūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Nors lenktynėse startavo 26 automobiliai, kur už kiekvieno vairo sėdėjo po 3 lenktyninkus, visų fotografų blykstės bei operatorių kameros krypo tik į žavias blondines iš Lietuvos. "12 Heures de Spa" dėmesio centre atsidūrusios "Olialia" mergaitės ir pačios džiūgavo dėl tokios patirties: "Tai buvo nuostabiausios atostogos, per kurias apie automobilių lenktynes sužinojome viską!" - choru šaukė jos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų