REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusi pirmoji pasaulio raketė Lindsay Davenport liepos pabaigoje San Diege (JAV) žada sugrįžti į didįjį tenisą.

REKLAMA
REKLAMA

34-erių metų amerikietė, kuri yra tik viena iš šešių žaidėjų per visą teniso istoriją, kuriai pavyko tuo pačiu metu pirmauti tiek vienetų, tiek dvejetų reitinge, priėmė vardinį kvietimą ir ketina dalyvauti „Mercury Insurance Open“ turnyro porų varžybose.

REKLAMA

Liepos 31-rugpjūčio 8 dieną vyksiančiame turnyre L. Davenport partnerė bus šiuo metu viena geriausių dvejetų varžybų specialistė jos tautietė Liezel Huber, kuri, nusprendusi išsiskirti su Zimbabvės atstove Cara Black, kol kas niekaip neranda sau tinkamos porininkės.

L. Davenport ir L. Huber kartu jau yra žaidusios 2008 metų vasaros olimpinėse žaidynėse Pekine, kur atstovaudamos JAV rinktinei nukeliavo iki ketvirtfinalio.

Antrą vaiką pernai pasigimdžiusi L. Davenport paskutinį kartą WTA varžybose žaidė 2008 metų rugsėjo mėnesį, kuomet pasiekė trečią „US Open“ turnyro ratą.

REKLAMA
REKLAMA

Per savo karjerą amerikietė yra laimėjusi 37 dvejetų ir net 55 vienetų turnyrus, įskaitant tris pergales „Grand Slam“ turnyruose – „US Open“ (1998 m.), Vimbldone (1999 m.) ir „Australian Open“ (2000 m.).

Ji tris kartus baigė metus būdama pirmąja pasaulio rakete – 2001,2004 ir 2005 metais, o stipriausia pasaulio tenisininke iš viso buvo 98 savaites.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų