REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į „Novaturo“ ir Palangos tarybos nario ginčą įsitraukė netgi meteorologai. Palangiškis ginčija „Novaturo“ reklamą, esą Palangoje pernai visą savaitę lijo, todėl geriau ilsėtis užsienyje. Reklamos tekste rašoma, jog pernai Palangoje visą savaitę lijo, todėl reikia važiuoti kur šilta, šviečia saulė ir galima patinginiauti, teigia "Lietuvos rytas".

REKLAMA
REKLAMA

Tokia reklama užkliuvo Palangos miesto tarybos nariui Šarūnui Vaitkui. Jo manymu, „Novaturas“ menkina poilsį mūsų šalies kurorte prieš atostogas užsienio valstybėse.

REKLAMA

Portalui Balsas.lt paklausus Š.Vaitkaus, kodėl jį papiktino ši  „Novaturas“ reklamaminė akciją, politikas atsakė, jog jį rinko Palangos gyventojai, o ši reklama "kenkia mietiečiams ir menkina Palangos, kaip kurorto, įvaizdį".

"Manau, jog tokia reklama kenkia palangiškių, gyvenančių iš turizmo, verslui" - sakė tarybos narys.

Š.Vaitkaus teigimu, Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba patvirtino, kad pernai nuo gegužės iki rugsėjo mėnesio nebuvo nė vieno periodo, kad visas septynias dienas iš eilės būtų kritulių. Politikas dėl galimai klaidinančios ir konkurentų paslaugas menkinančios reklamos kreipėsi į Konkurencijos tarybą.

"Nesiekiu, kad "Novaturui" būtų skirtos kokios nors piniginės sankcijos, tiesiog pageidaučiau, kad kelionių organizatoriai išplatintų teiginius apie Palangą paneigiančią informaciją, jei Konkurencijos taryba pripažins šią reklamą klaididančia" - pasakojo Š.Vaitkus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų