REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK laida „Kambarių plėšikai“ sulaukė itin garbingų svečių. Savo gyvenamosios vietos apžiūrą patikėjo trys žinomi ir dėmesio nestokojantys vyrai - Seimo narys Andrius Šedžius, Kauno vicemeras  Stanislovas Buškevičius ir muzikantas Gaudentas Janušas. Išsirikti viena iš jų teko dainininkei Dainai Bilevičiūtei.

REKLAMA
REKLAMA

Pristatydama save, dainininkė neslėpė, kad tapti  svetimų butų naršytoja nusprendė ne vien tik dėl savo moteriško smalsumo ar noro pamatyti visus laidos filmavimo užkulisius. Daina šiuo metu vieniša ir visai neprieštarautų jei koks nors ponas paįvairintų jos vienatvę. O kodėl jo nepaieškojus laidoje, kuri kaip tik ir suteikia galimybę surasti savo gyvenimo palydovą.

REKLAMA

Laidos kūrėjai užtikrina, kad žinomai dainininkei jokių protekcijų  nebuvo daroma. Nors pabuvojusi pirmajame bute, Daina įtarė, kad šiandien jai teks išvysti neeilinius laidos dalyvius.

Kam priklauso prabangūs medžioklės trofėjai, erdvios lovos, vertingos knygos pagaliau kalnai šokolado ir lašinių paltis, aptiktas šaldytuve, buvo galima tik galima tik spėlioti. Kas jie tokie, paaiškėjo pravėrus studijos duris. O kam teko pasirinkto dainininkė, ir padovanoti savo širdį, paaiškės jau šį trečiadienį, 21 valandą, „Kambarių plėšikuose“ per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų