REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienį, po vidurnakčio, naktiniame klube „Pacha“ vykusiame FIDELIO PLATINUM vakare, ištraukus lemtingąjį loterijoje dalyvavusį kvietimą, paskelbta – birželio 22 dieną į Varšuvą susitikti su „kietuoju Holivudo vyruku“ Bruce Willis vyks žinomas Lietuvos stilistas Mantas Petruškevičius. Prizą įteikė AB „Vilniaus degtinė“ marketingo vadovas Juozas Daunys.

REKLAMA
REKLAMA

FIDELIO PLATINUM vakaras, į kurį buvo kviečiamos Lietuvos verslo ir šou pasaulio įžymybės, intrigavo detalėmis: nuo solidžios juodai apsirengusių „kietų vyrukų“ kompanijos iki glamour modelių fotosesijos.

REKLAMA

Fidelio Platinum vakaras jau iš pat pradžių žadėjo intrigą. Kylančius laiptais vakaro svečius pasitiko fotoaparatų blyksnės ir platinos žvyneliais žaižaruojančiomis suknelėmis bei kaukėmis pasipuošusios asistentės, palydinčios atvykusiuosius į sales. Dauguma vakaro svečių pakluso kvietimuose nurodytam kokteiliniam aprangos kodui. Privatumą saugantiems asmenims buvo pasiūlytos veidus dengiančios kaukės.

Ypatingą vakaro nuotaiką įkvėpė neoficialiai  „kietų vyrukų sale“ įvardinta erdvė. Čia laiką leido ir svečiams kompaniją palaikė juodai apsirengusių „kietų vyrukų“ būrys, sukosi ruletė, ant sienos šmėžavo Bruce Willis filmų vaizdo projekcija.  Ši salė suteikė priebėgą daugiau vyriškai draugijai, vertinančiai vyrišką racionalų pokalbį ir ramesnę vakaro aplinką.

REKLAMA
REKLAMA

Laukiant renginio kulminacijos, be kitų pramogų, FIDELIO PLATINUM buvo suteikta galimybė susipažinti su Glamour fotografijos virtuozu, pasaulinio garso fotografu Michael Ancher. Ant specialiai įrengto podiumo vakaro svečiams buvo surengta pikantiška fotosesija su gundančiais apatiniais vilkinčiais „Playboy“ modeliais.

Visus vakaro renginius gaubė intriguojanti atmosfera – visi nekantravo sužinoti, kas bus tas, kuris bus pakviestas asmeniškai susitikti su žymiąja Holivudo žvaigžde Bruce Willis.

Jau po vidurnakčio į sceną lydimas „kietų vyrukų“ užlipo AB „Vilniaus degtinė“ marketingo vadovas Juozas Daunys. Jis ištraukė laimingąjį vardinį kvietimą. Prieš paskelbdamas laimėtoją, J. Daunys tarstelėjo, kad jis – ne ką mažiau žinomas Lietuvoje nei pats Bruce Willis. Tai – stilistas Mantas Petruškevičius. Būtent jis birželio 22 dieną vyks susitikti su charizmatiškuoju Bruce Willis Varšuvoje. Į kelionę laimėtojas kartu galės pasikviesti dar vieną asmenį, tad tarp vakaro svečių netruko nusiristi spėlionių banga – ką į kompaniją pasikvies Mantas Petruškevičius.

Akimirkos iš FIDELIO PLATINUM vakaro:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų