REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anekdotai

Gerb. redakcija parinkau ir išverčiau keletą anekdotų iš rusiškos spaudos specialiai jūsų laikraščiui: Sėdi du polerininkai prie eketes ir gaudo žuvį. Iš už netoli esančio sniego kalnelio išlenda baltasis lokys, piktas, alkanas ir artinasi link tu dviejų su rimtais ketinimais juos suėsti.Vienas polerininkas tyliai ima rinktis daiktus ir autis krepšyje turėtus sportbačius. O kitas ir sako: - Nu kam tu tuos sportbačius aunies galvoji padės, juk lokys bėgdamas išvysto apie šešiasdešimt kilometrų per valandą greitį. - Man žemai kabo kokį jis ten greitį išvysto, svarbiausia man kad bėgdamas nuo lokio tu manęs neaplenktum.

REKLAMA
REKLAMA

Žudikas maniakas vedasi pasivaikščioti moterį i tamsų mišką, o ši ir klausia jo: - Kur jus mane vedat, čia taip tamsu, balsai čia visokie, man jau darosi baisu. - Na taip čia jus tai teisi,jus tik pagalvokit kaip man vienam teks grįžt atgal per tokia tamsą.

REKLAMA

Blogas ženklas: Jei važiuojate į mišką, naktį ir dar bagažinėj žinokit visa tai tikrai ne prieš gera.

Pietų Afrikoje turistams aiškina kaip apsiginti nuo liūto: - Jei jus užpuola liūtas bėkite nuo jo ir šokite į pirma pasitaikiuse duobę. Jei liūtas iššoks į duobę stverkite jį už kiaušinių ir smarkiai spauskit. Vienas turistas ir klausia: - O jei tai bus liūtė? - Na tada jau galit spausti savo kiaušinius, bukit tikras jų jums nebeprisireiks.

Kalbasi du pažįstami. Vienas jų ir sako: - Pagaliau gyvenime sutikau savo svajonių merginą. O tu jau sutikai savąją? - Aš buvau sutikęs. Ji buvo mano svajonių mergina, kol aš nesužinojau jos svajonių.

Anekdotus parinko ir iš rusų kalbos išvertė:

DARIUS JUKNIUS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų