REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį Seimo nario Evaldo Jurkevičiaus žmona Elena, apsilankiusi Smiltynės viešajame lauko tualete, buvo perspėta kitų moterų, kad išvietės duobėje slapstosi vyras su prožektoriumi ant galvos.

REKLAMA
REKLAMA

"Aš, apėjęs tualeto pastatą iš kitos pusės, pamačiau angą, pridengtą mediniu dangčiu. Paskambinau 112 ir iškviečiau policiją. Paskui griežtai pareikalavau, kad duobėje tūnantis asmuo tuoj pat lįstų lauk, tačiau jis nepakluso. Tuo metu mano dukra Gabrielė pastebėjo ant žemės uždengtą samanomis, užmaskuotą vaizdo kamerą, kuri filmavo įėjimą į išvietę. Kol apžiūrinėjau kamerą, iškrypėlis iššoko iš duobės ir pasileido gilyn į mišką. Puoliau jį vytis, prie manęs prisijungė dar vienas vyras. Tačiau mums nepavyko - iškrypėlis paspruko", - apie tokį incidentą papasakojo E. Jurkevičius.

REKLAMA

Kiek vėliau jis grįžo pasižiūrėti, kaip vyksta nusikaltimo tyrimas. Kriminalistai buvo laikinai uždarę tualetą. Jie išvietės viduje rado dar vieną vaizdo kamerą.

"Keldamasis su šeima keltu atgal į Klaipėdą, pastebėjau laive žmogų, panašų į minėtąjį iškrypėlį. Negaliu šimtu procentų teigti, kad tai buvo jis, tačiau - labai panašus. Nufotografavau jį mobiliuoju telefonu ir paskambinau policijai. Keltui parplaukus Šiaurės rage prisistatę pareigūnai patikrino įtartino žmogaus dokumentus ir užfiksavo jo asmens duomenis", - sako politikas.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalistai turi abi filmavimo kameras, rastas įvykio vietoje, ir, kaip tikisi E. Jurkevičius, kvalifikuotai atliks tyrimą.

Prieš pusantros savaitės E. Jurkevičius per žiniasklaidą kreipėsi dėl pliažų iškrypėlių, kuriuos siūlė fotografuoti ir nuotraukas perduoti policijai arba atsiųsti į jo elektroninį paštą. "Vakar, sekmadienį, man pačiam teko susidurti su tokiu nesveiku asmeniu. Mielieji, matote patys, kas vyksta. Ne mes fotografuojame iškrypėlius nusikaltimo vietoje, o patys iškrypėliai mus filmuoja - ir net tualetuose", - pasipiktino Seimo narys.

Jis dar kartą pasiūlė skelbti iškrypėliams visuotinę nepakantumo akciją, kad jie nedrįstų "nė per šūvį prisiartinti prie mūsų paplūdimių".

Apie tai žiūrėkite LNK žinių videoreportaže

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų