REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spurtas 11:0 pirmosiomis ketvirtųjų Graikijos krepšinio lygos finalo serijos rungtynių minutėmis nepadėjo Pirėjo „Olympiacos“ su Linu Kleiza įveikti aršiausių varžovų iš Atėnų.

REKLAMA
REKLAMA

Sunkiausiu komandai metu aikštelėje pasirodęs Šarūnas Jasikevičius įkvėpė savo ekipą kovai, o įsibėgėjęs „Panathinaikos“ klubas ne tik sugebėjo atsitiesti, bet ir įveikė aikštės šeimininkus rezultatu 76:69 (12:19, 26:13, 25:22, 13:15) bei apgynė Graikijos čempiono titulą.

REKLAMA

Rungtynės buvo nutrauktos likus žaisti 1,03 minutės iki ketvirtojo kėlinio pabaigos. „Panathinaikos“ ekipa laimėjo seriją iki trijų pergalių rezultatu 3:1.

Š. Jasikevičius nugalėtojams per 14 minučių pelnė 6 (dvitaškiai 3/4, tritaškiai 0/1) taškus, atkovojo kamuolį, atliko 4 rezultatyvius perdavimus bei po 3 kartus suklydo ir prasižengė.

Nugalėtojams 20 taškų surinko Mike'as Batiste, 17 – Vassilis Spanoulis, 13 – Andrew Nicholas, 8 – Kostas Tsartsaris.

REKLAMA
REKLAMA

L. Kleiza per 35 minutes surinko 11 (dvitaškiai 1/2, tritaškiai 2/4, baudos 3/4) taškų, atkovojo 4 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, kartą suklydo, išprovokavo 5 varžovų pražangas bei 3 sykius pažeidė taisykles.

Ioannis Bourousis aikštės šeimininkams įmetė 15, Joshas Childressas ir Milošas Teodosičius – po 10 taškų.

Šios rungtynės, kurios prasidėjo 45 minutėmis vėliau dėl sirgalių riaušių, truko keturias valandas. Trečiajame kėlinyje mačas beveik valandai buvo sustabdytas, kai į aikštę pasipylė įvairūs daiktai bei sprogstamieji užtaisai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų