REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 24 dieną, šeštadienį, 18 val. Palangoje Kultūros centre „Ramybė“ (Vytauto g. 35) romansus dainuos Valstybinio Vilniaus mažojo teatro aktorė Larisa Kalpokaitė, jai akompanuos pianistas, tarptautinių konkursų laureatas Romualdas Lukošius.

REKLAMA
REKLAMA

Tai bus ypatingas „Ramybei“ koncertas. Po rudenį „Ramybės“ vilą suniokojusio gaisro Larisa paskambino ir pažadėjo, kad surengs koncertą, kurio honorarą skirs vilos atstatymui, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Aktorė vaidina ir dainuoja ne tik Mažojo teatro spektakliuose, bet ir filmuojasi kine (neeilinis jos vaidmuo Kristijono Vildžiūno filme, dalyvavusiame daugybėje festivalių, „Nuomos sutartis“), televizijos serialuose („Kartu“, „Gedimino 11“, „Prokurorai“, „Lietuviškas tranzitas“), dubliuoja kino filmus. Ji dėsto Muzikos ir teatro akademijos operos studijoje, lavina dainininkų aktorystę.

Naujajame populiariame televizijos seriale „Nekviesta meilė“ Larisa vaidina temperamentingąją Angeliną Baronienę, seimo nario Antano Barono (akt. Adolfas Večerskis) žmoną.

Aktorė ir dainininkė, L. Kalpokaitė į Palangą atvažiuos su senovinių rusų romansų, lietuvių tarpukario dainų programa. Ji dainuos ir ilgesinguosius Aleksandro Vertinskio romansus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų