REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš keletą mėnesių Seimo pirmininkė Irena Degutienė kreipėsi į opozicines partijas, abejodama, ar Tvarkos ir teisingumo partijos narys Kęstas Komskis gali vadovauti Antikorupcijos komisijai.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip bebūtų, Seimo pirmininkės kreipimasis liko balsas tyruose.

„Pagal statutą, Antikorupcijos komisijos pirmininko postas priklauso opozicijai, tačiau opozicijos vadovai mano, kad jis tinka eiti pareigas, todėl jie prisiima tam tikrą atsakomybę ir laiduoja už jį. Aš neturiu jokių kitų galių jį atšaukti iš tos komisijos pirmininko pareigų“, - „LNK“ žinioms sakė Irena Degutienė.

REKLAMA

„Opozicija pati turi rūpintis savo reikalais ir reputacija. Jei yra abejonių, jas reikia politiniais veiksmais išsklaidyti ir mes čia nekalbam apie teisinius dalykus", - teigė Seimo nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Arvydas Anušauskas.

Pats K.Komskis sako, kad įrodymų apie jo ryšius su kontrabandininkais nėra, o Antikorupcijos komisijos nariai juo pasitiki.

„Šio klausimo sprendimą aš inicijavau pats, tačiau man aiškiai buvo išsakyta, jog nėra jokios problemos“, - atsikirto Kęstas Komskis.

K.Komskis savo ruožtu I.Degutienę apskundė Seimo etikos ir procedūrų komisijai.

Ši sprendimo kol kas nepriėmė.

Plačiau apie tai – „LNK“ vakaro žiniose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų