REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Kėdainiuose vyko Darbo partijos tarybos posėdis, kuriame pradėtas pasiruošimas 2011 m. vykstantiems savivaldybių tarybų rinkimams. Darbiečiai patvirtino rinkimų į savivaldybių tarybas štabo struktūrą ir rinkimų strategijos gaires. Darbo partijos rinkimų štabui vadovaus Seimo vicepirmininkė, Darbo partijos frakcijos narė Virginija Baltraitienė, ji turės pavaduotoją ir padėjėją vidinei komunikacijai.

REKLAMA
REKLAMA

Anot V. Baltraitienės, Darbo partijos pasiruošimas rinkimams yra suskirstytas į kelis etapus, per kuriuos partija turi labai gerai pasiruošti rinkimams. „Atrodo, kad iki savivaldybių rinkimų dar turime daug laiko, bet tam, kad partija sėkmingai sudalyvautų šiuose rinkimuose, skyriai turi atlikti nemažai darbų: suformuoti rinkimų štabus, paruošti programas, strategijas, suformuluoti užduotis, išanalizuoti ankstesnius rinkimus, paruošti kandidatų sąrašus. Per šį laiką mes turime išgryninti žmonių lūkesčius kiekviename rajone ir, priklausomai nuo surinktos informacijos, paruošti atitinkamas rinkimų programas. Tad atsižvelgiant į tai, ką planuojama padaryti, laiko liko ne tiek jau ir daug“, — sakė V. Baltraitienė.

REKLAMA

Planuojama, kad rinkimų kampanijos metu visus Lietuvos rajonus aplankys pats Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich ir Seimo Darbo partijos frakcijos nariai.

Taryboje buvo diskutuojama apie šiuo metu Seime svarstomus savivaldybių tarybų ir tiesioginių mero rinkimų modelius. Taip pat tarybos posėdžio metu buvo pristatytos ir patvirtintos Darbo partijos pirmininko pavaduotojų funkcijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų