REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį, vasario 17 dieną, jau septintajame TV3 projekto „Ledo žvaigždės” finale su 49 komisijos skirtais balais triumfavo Irma Jurgelevičiūtė-Sėlenienė ir Aleksandras Pyragovas. „Mango” pora –  Viktorija Perminaitė ir Andrius Butkus gavo 48 balus, o „dangiečiai” Viktorija Juchnevičiūtė ir Gediminas Nadtočis-Natas – 47 balus.

REKLAMA
REKLAMA

Vertinimo komisiją šeštadienį sudarė dainininkas Alanas Chošnau, dainininkas ir šokėjas Mantas Jankavičius, choreografas Gintaras Svistunavičius, Lietuvos sportinių šokių vicečempionė Lina Chatkevičiūtė ir  Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionė Inesa Lincevičienė.

REKLAMA

Mažiausiai komisijos balų, 37, surinko Rolandas Janavičius ir Olga Lobza ir dainininkai Rūta Lukoševičiūtė su Milano, gavę 36 balus. Už tai, kad projekte liktų R. Janavičius su partnere Olga, žiūrovai gali balsuoti trumposiomis žinutėmis numeriu 1674, už Rūtą ir Milano – trumposiomis žinutėmis numeriu 1673.

Žiūrovų sprendimu, šeštadienį iš šou pasitraukė net keletą kartų dėl išlikimo kovojusi, šokiruojančiomis metamorfozėmis ant ledo pagarsėjusi Daina Bilevičiūtė su šokio partneriu Nikolajumi Afanasenka. Juos palaikė 5200 žiūrovų, o Rūtą ir Milano – 6265 žiūrovai.

REKLAMA
REKLAMA

Po septynių „Ledo žvaigždžių” finalų susumavus komisijos balus, turnyrinės lentelės viršuje ir toliau karaliauja „Mango” pora Viktorija su Andriumi, surinkę net 326 balus, antri – Viktorija su Natu, 311 balų, trečioje vietoje – Ramūnas Rudokas su partnere Ramune, surinkę 305 balus, ketvirtoje vietoje –  dainininkė I. Jurgelevičiūtė-Sėlenienė su Aleksandru, 296 balai.

Šį šeštadienį, vasario 24 dieną, 19.05 val. TV3 žiūrovai pamatys jau aštuntuosius „Ledo žvaigždžių” pasirodymus. Žvaigždės šoks du šokius – tango ir Lotynų Amerikos šokių tematika. 
Aštuntasis „Ledo žvaigždžių” finalas – vasario 24 dieną 19.05 val. per TV3 iš „Akropolio ledo”! Finalų filmavimas vyksta ketvirtadieniais 19.00 val. sostinės „Akropolio lede”!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų