REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinės klube – tarptautinis tėvų pasirodymas

Kaip ir kiekvienais metais birželio pirmą šeštadienį klubas WOO švenčia tėvų dieną.

Lietuvos klubų pasaulyje analogų neturintis renginys švenčia antrą gimtadienį ir jau grasinasi tapti festivaliu, nes muzikuojančių tėvų (arba tėviškėjančių muzikantų) vis daugėja. Be “senbūvių" Pupos (Backdoors), Naglio (Hockey Punks), Kym Wild (Metal on Metal), Justo Fresh (Monday Jazz), Andrius Rio, Berlogos, Akinio, šiais metais bus galima išgirsti ir naujokų – šeimos papilnėjimu besigiriantį ispaną Rubeną (Backdoors). Kitais metais sau vietą rezervavosi ir Andrius Alien iš Happyendless kolektyvo, kuris šiomis dienomis irgi turėtų tapti tėčiu.

REKLAMA
REKLAMA

Woo klubo kapitonas Rolandas (beje, daugkartinis tėtis), dalijosi prisiminimais, jog pirmais metais vakarėliui nespėjus įsisiubuoti, kiekvienas grojo savu stiliumi, bet ilgainiui viršų 'paėmė' skanduotės ir pasižadėjimai dar kartą kilstelėti Lietuvos demografinės duobės dugną. Sprendžiant iš statistikos, dalis pažadus įvykdė.

REKLAMA

Renginio organizatoriai tikisi, kad pagauti azarto prie Lietuvos demografinių problemų sprendimo prisidės ir renginio lankytojai. Tai ekonomiškai naudinga, nes, kaip skelbiama, įėjimas tėvams į šį vakarėlį nemokamas.

Nesmurtinis judėjimas šokių aikštelėje jau šį šeštadienį, birželio 5 d. klube Woo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų