REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Auksinė blykstė“ sezoną televizijoje pabaigė iškilmingais apdovanojimais. Studijoje šį penktadienį svečiuosis garsiausi, žiūrovų  mylimiausi ir daugiausiai įvairiausių emocijų sukėlę laidos herojai. Paskutinėje „Auksinėje blykstėje“ visi įdomiausieji tapo apdovanojimų nominantais ir tik kai kurie - nugalėtojais.

REKLAMA
REKLAMA

„Metų metamorfozės“ nominacijoje nugalėjo garsiausia Lietuvos muzikos prodiuserė Laima Lapkauskaitė – už tai, kad tapo – „-iene“. Nors šiemet „Auksinėje blykstėje“ moteris buvo sutuokta su nekokios reputacijos jaunuoliu Saulėnu, šį kartą teko jai dalyvauti teismo procese dėl šios santuokos nutraukimo.

REKLAMA

Kalbant apie asmenines metamorfozes, Laima Lapkauskaitė prisipažino, kad situacija nepakito. Vyro, galinčio jai atstoti darbą, arba laukiančio jos namuose, dar nėra. Tačiau garsiausia šalies muzikos prodiuserė mielai kalbėjo apie metamorfozes, kurias įvykdo jos auklėtinės. „Mano patys gražiausi prisiminimai yra iš anų laikų, kai jos visos buvo dar mažos mergaitės ir labai prie manęs prisirišusios. „Jos manęs netgi klausdavo: „Vadove, ar man draugauti su tuo vaikinu?“, - ypatingas ir širdžiai mielas akimirkas nupasakojo L. Lapkauskaitė „Auksinės blykstės“ studijoje. - Jos dažnai nakvodavo pas mane, o rytais aš joms gamindavau pusryčius.“

REKLAMA
REKLAMA

„Auksinės blykstės“ studijoje bekalbant apie Laimos Lapkauskaitės auklėtinių metamorfozės, kurios iš „Mokinukių“ tapo „Studentėmis“ ir gerokai pakeitė savo įvaizdį, jų vadovė tvirtino esanti patenkinta, kad kartais ir skandalas praūžia ar pasipila kalbos. Nors jos auklėtinę Irūną „Žvaigždžių duetų“ komisija išpeikė už kurtizanės įvaizdį scenoje, o aplinkiniai laidė aštrias replikas apie jaunosios atlikėjos apsinuoginimą vyrams skirtame žurnale, Laima Lapkauskaitė dar kartą įrodė, kad yra kieto charakterio ir tvirtos, kitų nepalaužiamos, nuomonės apie savo sukurtas scenos žvaigždes. „Labai gerai, kad kalba“, – „Auksinės blykstės“ studijoje nenusileido muzikos prodiuserė. „Viskas ten gerai. Aš, matyt, esu tikrai jauna, nes nieko nepadoraus ar gašlaus nepamačiau.“ Nors vadovė prisipažino, kad repeticijoje Irūną matė su džinsais, o scenoje vaizdą išvydo pirmąkart drauge su žiūrovais, moteris tikino, kad puikiai išugdė jaunąją žvaigždę ir pritaria Irūnos neseniai paskelbtam pasakymui, kad padarytų dėl scenos bet ką, net ir paaukotų asmeninį gyvenimą.

Apie garsių scenos moterų gyvenimo metamorfozes, pripažintas klaidas ir smagiausias akimirkas – jau šį penktadienį, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų