REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Paryžius. Meilės, šviesų ir mados miestas, kurio dizaineriams ir legendiniams mados namams bei jų tradicijoms negali prilygti niekas. Šiandien kviečiame pasižvalgyti po jo gatves ir pasisemti originalių bei stilingų idėjų, kurios, tikimės, pravers atnaujinant vasaros garderobą.

REKLAMA
REKLAMA

Ne paslaptis, jog Paryžiaus mados gerbėjos rengiasi itin moderniai ir provokuojamai. Visgi jų spintose nerasi nei perdėto seksualumo, nei itin garsių mados namų logotipų. Pasitikdamos saulėtas dienas, Paryžiaus moterys šlovina ne tik eleganciją, patogumą ar praktiškumą, bet ir išskirtinumą bei žaismingumą. Tamsūs siluetai keičiami ryškesnėmis spalvomis, visagaliais raštais (gėlės ar taškeliai) bei įvairiaformiais kirpimais.

REKLAMA

Svarbiausia šio sezono garderobo detalė - šortai. Nemažai dailiosios lyties atstovių Paryžiaus gatvėse dėvi kiek platėjančius, bet standžią formą išlaikiusius, trumpus šortus ar kombinezonus. Džinsiniai ar šilkiniai šortai derinami prie klasikinio švarkelio užapvalintais petukais, liemenės ar romantiškos šifono palaidinės. Dar labiau išryškinti ilgas, gražias kojas padeda prie tokios aprangos priderinti aukštakulniai. Paryžiaus moterys savo simpatijų taip pat nepagaili marinistinio stiliaus palaidinėms, marškinių tipo suknelėms bei boyfriend džinsams.

Daugiau įspūdžių - nuotraukose!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų