REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Egidijus Dragūnas išjudins lietuvišką pramogų pasaulį

Šiandieninį lietuvišką šou verslą viešai išpeikęs ir jo standartus sugriauti pasišovęs atlikėjas Egidijus Dragūnas patvirtino, jog nevynioja žodžių į vatą. Grupės SEL siela pasirašė milijoninį kontraktą su išankstinės mokėjimo paslaugas teikiančia telekomunikacijų bendrovės atstovais ir surengs  grandiozinius koncertus, kurie, pasak paties atlikėjo, nepadarytų gėdos ir didžiausioms pasaulio pop muzikos žvaigždėms.

REKLAMA
REKLAMA

„Gaila, bet vadinamojo pramogų pasaulio situacija pas mus apgailėtina, aplink liūdesys, jokio kokybiško spindesio, vien menkaverčiai blizgučiai ir vėjais paleisti pinigai. Noriu išjudinti šį apipelijusį skruzdėlyną ir įrodyti žmonėms, jog ir lietuvis gali padaryti šou, vertą tikrų muzikos žvaigždžių. Radau, kas mane suprato ir man padės“, - sako E.Dragūnas.

REKLAMA

Vakar atlikėjas pasirašė bendradarbiavimo sutartį su „Labas“, kuri paskelbė apie vieno didžiausių Lietuvoje pramogų plano startą, kuriam šiemet skirta 2 mln. litų. Liūto dalis šios sumos atiteks trims liepos pradžioje vyksiantiems SEL koncertams „Labas naktys“, kurie išsiskirs lietuviško šou verslo pasaulyje dar nematyta kokybe, garso, vaizdo ir šviesų sinteze.

Pasak SEL koncertus organizuojančio Ramūno Alensko, žiūrovai išvys grandiozinius  šou, kurie techniniu ir kūrybiniu atžvilgiu Lietuvoje neturės lygių. „Ruošiamės ypač sudėtingiems koncertams su specialia programa ir pačia kokybiškiausia technika, kokią gali pasiūlyti šiandienos gamintojai“, - pažymi jis.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmiesiems SEL koncertams pirmą kartą šalyje bus panaudotas 50 kv. m. dydžio pažangios SMD technologijos ekranas, kuriame bus transliuojamos vaizdo projekcijos, atspindinčios konkrečios dainos dvasią. Garsiausių europinių festivalių standartus atitinkantį garsą užtikrins lygiai tokia pati aparatūra, kokia buvo pasitelkta įgarsinant „Depeche Mode“ ir Stingo koncertus.

Koncertus „pagardins“ įspūdingas šviesos ir lazerių šou, kurį sukūrė šviesos dizaineriai. „Vien tai, jog sceną, po kurią „lakstys“ pusšimtis apšvietimo prietaisų bei stovės kitos technikos, teko sutvirtinti, parodo, jog pasirodymai bus sunkiasvoriai. Koncertus aptarnaus aštuoniasdešimties žmonių komanda – tiek, kiek į gastroles vežasi „Metallica“, - teigia R.Alenskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Bendrauti ir pramogauti laisvai, už prieinamą kainą skatinančio pramogų plano „Labas Linksmai“  startui SEL pasirinkome neatsitiktinai – tai bene vienintelis atlikėjas, kuris kelia įspūdį ir paaugliams, ir trisdešimtmečiams. Be to, tai vienas iš nedaugelio šou verslo atstovų, kurių muzika ir šou kokybė turi potencialo lygiuotis į garsius užsienio atlikėjus“, - minėjo „Labas“ pardavimų vadovas Laurynas Miškinis.

Išskirtiniai SEL koncertai vyks liepos 1, 2 ir 9 dienomis Vilniuje, Kaune bei Palangoje. Konkrečios koncertų vietos bus paskelbtos artimiausiu metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų