REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tomas Cruise dirba su „Black Eyed Peas“

Atrodytų, kas gali būti bendro tarp Holivudo žvaigždės Tomo Cruise ir žinomo repo atlikėjo WILL.I.AM iš grupės „Black Eyed Peas“? Tokia jungiamąja grandimi tapo grupės daina „Someday“, kuri skambės naujausio filmo su Tomu Cruise „Kaip diena ir naktis“ garso takelyje.

REKLAMA
REKLAMA

Šioje aistromis kunkuliuojančioje veiksmo komedijoje Tomas Cruise vaidina slaptąjį agentą, kuriam pavedama atlikti neįvykdomą užduotį. Į šios istorijos peripetijas įpainiojama aktorės Cameron Diaz herojė. Ne sava valia tapusi partneriais, porelė trankosi po įvairiausias šalis ir palaipsniui supranta, kad šiame pasaulyje jie gali pasitikėti tik vienas kitu.

REKLAMA

Dainos debiutas, kuri skambės filmo finalinių titrų metu, nesenai įvyko muzikantų rengto vakarėlio „afterpartyje“, kurį „Black Eyed Peas“ surengė po koncerto Londono „O2“ arenoje. Tarp vakarėlio svečių atsidūrė ir Tomas Cruise – senas reperių gerbėjas. Būtent aktoriui priklausė idėja kreiptis į „Black Eyed Peas“, kad šie naujam filmui parašytų muziką. „Mes nufilmavome tris ketvirtadalius juostos ir man į galvą šovė mintis: „Būtų puiku, jeigu „Black Eyed Peas“ sukurtų mums dainą. Ji čia puikiai tiktų,“ – prisiminė T.Cruise.

REKLAMA
REKLAMA

Grupės vokalistė Fergie Holivudo žvaigždę slapčia pasikvietė kartu atlikti dainą „I've Gotta Feeling“. Šitoks aktoriaus pasirodymas ant scenos buvo netikėtas ir keliems kitiems grupės „Black Eyed Peas“ grupės nariams. Po šitokios staigmenos šėlstantys grupės gerbėjai išvis įsiaudrino ir koncertas buvo išties įsimintinas.

Specialiai filmui sukurta grupės daina – didžiulis įvykis. Juk grupė „Black Eyed Peas“, kurią sudaro vokalistas ir muzikantas Will.I.Am ir vokalistai Apl.De.Ap, Taboo ir Fergie, jau senai peržengė hip-hopo ribas ir tapo tikru pasauliniu fenomenu. Šie muzikantai 6 kartus buvo „Gramy“ premijos laureatais, išleido keletą platininių albumų, o dabar reklamuodami savo penktą albumą keliauja su pasauliniu turu „The E.N.D.“, visame pasaulyje jau yra parduota virš 7 milijonų albumo kopijų.

Naujausią „Black Eyed Peas“ dainą galima bus išgirsti nuo liepos 16 dienos pradedamame rodyti filme „Kaip diena ir naktis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų