REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

PERLIUKAI Ekstravagantiškiausi patarimai būsimiesiems tėvams, kad priprastų prie to, kas jų laukia. * Kad turėtumėte drauge su kūdikiu praleistų vakarų vaizdą, apsivilkite chalatą ir žingsniuokite po kambarį nuo 17 - os iki 22 - os valandos, švelniai spausdami prie krūtinės drėgnų skalbinių paketą, sveriantį nuo keturių iki šešių kilogramų. * 22 valandą švelniai ir atsargiai padėkite drėgnų skalbinių paketą ant sofos, prisukite savo žadintuvą 24 valandai ir nueikite gulti. * 24 valandą atsikelkite ir su tuo pačiu paketu pavaikščiokite po kambarį valandą laiko. Prisukite žadintuvą 3 valandai. * Nuo 3 - os valandos dainuokite lopšines drėgnų skalbinių paketui iki 4 -os. Nustatykite žadintuvą 5 valandai. Atsigulkite. * Pabuskite penktą, kad paruoštumėte buteliuką su žinduku drėgnam paketui. Pamaitinkite drėgnų skalbinių paketą iš buteliuko su žinduku. Jūsų dvasinis stovis ir atmintis tebėra normos ribose? Jeigu taip, grįžę vakare į namus viską pradėkite iš pradžių. Svarbiausia, nepamirškite, kad realus išbandymas tęsiasi tam tikrą mėnesių skaičių. * Norėdami išmokti rengti savo kūdikį, nueikite į turgų ir nusipirkite gyvą aštunkojį. Sugrįžę į namus įdėkite tą gyvąjį aštunkojį į tinklelį maisto produktams taip, kad nei vienas čiuptuvas neišlįstų. Svarbiausia, tai darykite labai švelniai ir nesinervindami. Rytas - geriausias metas praktikuotis gabiausiems. * Norite žinoti, į ką bus panašus jūsų automobilis po kelių vienas po kito gimusių vaikų? Nupirkite didelę vanilinių ledų porciją ir pamirškite savo automobilio stalčiuke, skirtame pirštinėms. Įgrūskite monetą ar Lego detalę į garso kasetėms skirtą angą. Sutrinkite šokoladinių biskvitų pakelį ant užpakalinės sėdynės, plius siklinę limonado ir apie pusę stiklinės šlapumo. Primaišykite katės, šuns ar kokio nors kito paprastai vaikų mėgiamo gyvūno plaukų. Stipriai įtrinkite keletą kramtomosios gumos gabalėlių į priekinių sėdynių nugarėles. Įbrėžkite automobilio kėbulą stora vinimi. Štai ir turite nepriekaištingą vaizdą! * Metus laiko, ką besakytumėte, be paliovos kartokite tam skalbinių paketėliui mažiausiai penkis kartus.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikų samprotavimai apie meilę Vaikų požiūris į meilę dažnai sukelia šypseną ir graudulį. Štai keletas jų perliukų. * Reikia tekėti sulaukus 84 - rių metų, nes tokiame amžiuje nebereikia dirbti ir galima praleisti visą dieną besimylint kambaryje.[ Julė, 8 metų ] * Kai nebelankysiu vaikų darželio, susirasiu žmoną. [ Andrius, 5 metų ] * Grožis meilėje dar ne viskas. Pavyzdžiui, aš. Aš esu reto grožio, tačiau dar neradau tokios, kuri už manęs tekėtų. [ Romas, 7 metų ] * Per pirmąjį meilės pasimatymą žmonės vieni kitiems primeluoja tam, kad būtų tikri dėl antro pasimatymo. * Jeigu neturi pakankamai pinigų dideliam vestuviniam žiedui ir video magnetofonui, tai geriau nebučiuok merginos. Juk ji būtinai norės turėti savo vestuvių video filmą! [ Marius, 10 metų ] * Niekada nereikia bučiuotis prie kitų žmonių. Tai varžo, kai kas nors jus mato. Jeigu niekas į mus nežiūrėtų, aš būčiau pasiruošusi pabandyti su gražiu berniuku, tačiau tiktai kelias valandas. [ Karina, 8 metų ] * Bučiuotis išmokstama tuo momentu, kai pradedama bučiuotis, kai jausmai stipresni už viską. [ Lukas, 7 metų ] * Norint, kad tarp porų ilgiau tęstųsi meilė, reikia daugiau laiko praleisti besimylint, vietoje vaikščiojus į darbą. [ Liudvikas, 7 metų ]

REKLAMA

- Net gi brangiau sumokėjęs, tu negalėsi atlikti savo šimto dienų stažuotės per vieną mėnesį. * - Įsivaizduokite trisdešimt kambarių vienoje salėje... * - Bet kuriam asmeniui, pabėgusiam be leidimo, bus įvykdyta mirties bausmė. * - Ir tu jam smeigi tiesiai į širdį, pilvo viduryje! * - Reikia pasiimti ginklus su savimi. - Kas jūs toks? - Vienas iš tų, kurie nepakenčia prievartos! * - Ką tu šiuo metu veiki? - Žiūriu, ar kas nors nepraėjo nepastebėtas. * Vienas iš žaidėjų ieško adreso: - Ar jis gyvena 47 - ame? - Ne,priešais! - Tada 45 - ame? * - 11 minus 3, yra 6. - Ne, 9. Nuomininkų perliukai Butų savininkai turi išspręsti ne vien bėgačio čiaupo problemas... * Mūsų WC užsikimšęs. Gal galėtumėte jį skubiai sutvarkyti, nes priešingu atveju mes nebegalėsime maudyti savo vaikų. * Mūsų unitazas perskilo pusiau. Kur man dabar dėtis? * Mūsų WC perskilo dviejose vietose ir dabar jis yra iš trijų dalių. * Mūsų virtuvės grindinys visą laiką drėgnas. Mes turime du vaikus ir norime trečio. Taigi, maloniai prašau atvykti ir skubiai atlikti visa kas reikalinga. * Gal galite ką nors atsiųsti, kad patikrintų mūsų vandenį? Virtuvės čiaupe jis keistos spalvos ir savotiško skonio. * Aš jums rašau norėdamas pasakyti, kad čia jaučiasi dvokas, sklindantis nuo kaimyninio buto savininko. * Šiuo laišku keliu bylą kitoje gatvės pusėje gyvenančiam fermeriui. Kiekvieną rytą 8 val. 30 min. mane prižadina jo gaidys. Galiausiai, tai man įkyrėjo iki gyvo kaulo! * Atsiųskite mums darbininką, kad sutvarkytų šoninę alėją. Vakar po ją vaikštinėjo mano žmona, o dabar ji nėščia. * Darbininkai, kuriuos vakar buvote atsiuntę, pasidėjo savo įrankius ant mano žmonos paklodės ir ją velniškai ištepė. Malonėkite atsiųsti darbininkus su švariais įrankiais, kad mano žmona būtų patenkinta.

REKLAMA
REKLAMA

Darbdavių skelbimai Kai perskaitai laikraštyje skelbimus dėl darbo, dažnai sunku įsivaizduoti kas tavęs laukia. Štai keletas pasiūlymų. * Būtini vadovo sugebėjimai: jūsų laukia direktoriaus atsakomybė su stažuotojo atlyginimu. * Turi būti laisvas trumpam papildomam darbui: truputį pirmadienio vakarą, truputį antradienio, truputį trečiadienio, truputį ketvirtadienio, truputėlį penktadienio ir taipogi truputį savaitgaliais! * Jūsų laukia labai dinamiška, besiplečianti įmonė: nebus laiko jus apmokyti, teks pačiam ir labai vikriai tvarkytis. * Reikalingas komunikabilus žmogus: darbdaviui ko nors paklausus, privalote sugebėti atspėti, ko jis nori iš tikrųjų. * Ieškome kandidato su įvairiapusiška patirtimi: ruoškitės pavaduoti mažiausiai tris asmenis. * Įvairios užduotys: reikalingas kaištis. Biure nesvarbu kas gali jums davinėti įsakymus ir nurodinėti ką veikti. * Reikalingas kruopštus darbuotojas: mes neturime jokios kokybės kontrolės, tačiau iškilus problemai, kaltas būsite tiktai jūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

DĖMESIO! Prisiriškite savo diržus! Saugos diržai šunims anglus labai žavi. Būtina patikslinti susižavėjimo priežastį. Patirtis įrodė, jog smūgio atveju gyvūnas sviedžiamas tokia jėga, kad gali užmušti priešais save sėdintį vairuotoją.

Ateities laikrodis Jis dar nepardavinėjamas, tačiau apie jį kalbama kaip apie metų išradimą. Koks jis? Tai interaktyvus laikrodis, skirtas 3 - 6 metų amžiaus vaikui. Elektroninio elemento dėka, jis leidžia nustatyti vaiko buvimo vietą jam pasiklydus. Suprantama, tam būtina, kad vaikas jį turėtų su savimi. Vaikas, nešiojantis šį laikrodį, taipogi galės vien ciferblato paspaudimu perduoti žinią, pavyzdžiui, į tėvo mobilųjį telefoną. Manoma, kad pirmasis šio mažojo stebuklo prototipas bus užbaigtas balandžio mėnesį. Juo prekiaus Prancūzijos Telekomas.

REKLAMA

Pavojus Telefoninių pokalbių ir susitikimų tinklas skirtas suaugusiems, tačiau jis prieinamas visiems, nes pakanka surinkti norimą numerį. Tai paprastas, tačiau kartu ir pavojingas principas. Labai paprasta likti anonimu pasisakant ne savo pavardę ir ketinimus. Jūsų pašnekovas, pavyzdžiui, gali būti sugalvojęs ką nors blogo, tačiau jūs niekada nesužinosite su kuo turite reikalą. Taigi, dėl šių priežasčių visada reikia būti atsargiam. Jeigu dauguma kalbančių telefonais žmonių ieško giminingos sielos ar draugų, tai iškrypėliai telefono tinklus panaudoja naivioms būtybėms įvilioti į spąstus.

REKLAMA

Cheminė kastracija Prancūzijoje seksualiniai iškrypėliai, jeigu patys to pageidauja, gali naudotis pastovia medicinine priežiūra. Plačiausiai naudojamas vaistas jiems gydyti - Androcur. Jis užblokuoja vyriškojo lytinių liaukų hormono, testosterono veikimą. Šis vaistas pardavinėjamas piliulių forma ir mažomis dozėmis vartojamas gydyti aknė [aknė - spuogai, iškylantys dėl odos riebalų liaukų ir plaukų maišelių uždegimo ]. Didesnėmis dozėmis jis paralyžiuoja seksualinį aktyvumą. Tačiau yra viena labai didelė kliūtis: jis liaunasi veikęs vos jį nustojus vartoti. Kitas medikamentas taipogi įrodė savo efektyvumą. Tai Decapeptyl. Kaip ir Androcur, jis sustabdo testosterono gamybą. Jis skiriamas injekcijų forma ir jam suleisti būtinai skiriama medicinos sesuo. Tai puikios sąlygos kontroliuoti, ar seksualinis iškrypėlis laikosi medicinos nurodymų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kova su vėžiu Kaip paaiškinti vaikui, kad jis serga vėžiu ir kad gydymas, galintis jį išgelbėti, bus ilgas ir skausmingas? Trylikametis anglas Ben, norėdamas padėti vėžiu sergantiems vaikams, sukūrė kompiuterinį žaidimą su herojumi, pakrikštytu kapitono Chemo vardu [Šemo?] Šis superherojus šaudo su mažojo ligonio pagalba, bandydamas sunaikinti vėžines ląsteles.Šį žaidimą galima rasti Internete. Jis skirtas mažojo kūrėjo,vėžio nugalėto Ben atminimui. [http://www.royalmarsden.org.uk/captchemo/].

Kaip elgtis po išprievartavimo? Prancūzijoje kiekvienais metais užregistruojama maždaug po 8000 išprievartavimų. Šis skaičius, manoma, yra daug mažesnis už realųjį. Kaip reaguoti susidūrus su tokia agresija? Štai keletas patarimų: * Jūs galite nuvykti į ligoninę, kur jums bus suteikta galima pagalba. Taipogi ten bus atlikti tyrimai, kurie, gal būt, padės išaiškinti ir suimti prievartautoją. Tam reikalinga su savimi atsinešti popieriniame maišelyje rūbus, kuriuos vilkėjote agresijos metu. Konsultacijos pabaigoje jums privalo išduoti medicininę pažymą. * Jeigu jūs nenorite apie tai kalbėti, galite paduoti skundą raštu, nusiųsdama registruotą laišką Respublikos prokurorui. Šiame laiške turi būti papasakota apie agresiją, taipogi pridėta medicininė pažyma. * Jūs galite paprašyti policininkus išbraukti iš jūsų bylos jūsų pavardę ir adresą, kad užpuolėjas prie jos neprisikastų per savo advokato tarpininką. * Jeigu jums nepakanka drąsos skubiai imtis šių žygių, pasižymėkite viską taip, kad paduodant skundą viskas būtų jūsų galvoje. Prisiminkite, kuo ilgiau lauksite, tuo mažiau galimybių turės policija surasti jūsų užpuolėją. * Reikiamą informaciją gausite paskambinusi SOS Išprievartavimas: 0 800 05 95 95, skambutis nemokamas ir anoniminis. Taip yra Prancūzijoje. O pas mus? Ar žino mūsų moterys kur ir kaip kreiptis po tokio užpuolimo? Vargu...Žinoti reikėtų visoms ir iš anksto. Ir aišku kodėl.

Kai gresia branduolinė ataka Koks procentas žmonių ras prieglobstį slėptuvėse branduolinės atakos atveju? Štai keletos šalių skaičiai: Izraelyje: 100% Šveicarijoje: 100% Švedijoje: 70% JAV: 50% Norvegijoje: 42% Vokietijoje: 40% Belgijoje: arti 0% Prancūzijoje: arti 0%

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų