REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį paaiškėjo pirmieji penki nacionalines „Eurovizijos“ finalininkai. Tai „4Fun“, Aistė Pilvelytė, „Ashtrey“, „Sweetness Theory“ ir „Slapjack“.

REKLAMA
REKLAMA

Penketuke nėra grupės „Natas“, kuriai buvo palankūs visi komisijos nariai - Andrius Mamontovas, Aidas Puklevičius ir Arnoldas Lukošius – skyrę atitinkamai 12, 10 ir 8 balus. Žiūrovai „Natui" buvo kur kas mažiau palankūs. Jų lentelėje grupė užėmė tik septintą vietą.

REKLAMA

Be „Nato", „Eurovizijos“ vartai užsidarė grupėms „U-soul“, „Stringaj“, „Barbė–Q“, „Onsa“, „The Road Band“ bei duetui „Edita & Erika“.

Tuo tarpu viena iš žiūrovų favoritų Aistė Pilvelytė iš komisijos gavo pylos ne mažiau, negu per „raudonųjų“ turą – ir dėl neišlaikytos tonacijos, ir dėl garsaus tėvo priekaištų komisijos nariams.

Visiškos autsaiderės šį kartą - dvynukės Edita ir Erika, nesurinkusios nė vieno balo. Ką jos norėjo pasakyti dainoje apie meilę „Something About Love", nesuprato nei komisija, nei žiūrovai.

REKLAMA
REKLAMA

Kita daina apie meilę, „Lust and Sexy Shaddows", kurią atliko „Slapjack", pasirodo, buvo skirta ...Paris Hilton. Grupės humoras neliko neįvertintas – Arnoldas Lukošius jai skyrė antrąją vietą. O gal grupei padėjo ir vokalistės transformacija iš blondinės į brunetę?

Vizualinę transformaciją pateikė ir absoliutūs pirmojo pusfinalio nugalėtojai „4Fun“. Ši kartą neišvydome jų šešėlių teatro. Tačiau nuoširdumas ir jaukumas scenoje išliko tas pats.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų