REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tauta jau apipavidalino premjero „perliukus“ (papildyta 15.40)

Premjeras Andrius Kubilius į sostinėje vykstantį Baltijos plėtros forumą susirinkusiems aukštiems valdžios atstovams ko gero turėjo sudaryti keisto politiko įspūdį. Ne pagal protokolą pasakytos premjero kalbos Vyriausybės spaudos tarnyba nusprendė neplatinti, taip pasmerkdama diktofonų neįsijungusius žurnalistus praleisti pro ausis dalį Premjero kalbos "perliukų".Vis dėlto, kai kurios premjero frazės neliko nepastebėtos.

REKLAMA
REKLAMA

"Lietuvoje visuomet toks geras oras, ypač kai jūs atvykstate - tai mūsų atsakomybė. Esame kieti žmonės. 2009-2010 m. konsolidavome 12 proc. bendrojo vidaus produkto (BVP). Mano atlyginimas sumažėjo 38 proc., tačiau žmona vis dar su manimi bendrauja. 2011-2012 m. konsoliduosime dar 5 proc. BVP. 2014 m. turėsime eurą, prieš tai dar laimėsime Europos krepšinio čempionatą, kuris taip pat vyks Lietuvoje. Taip pat laimėsime "Euroviziją", - forumo dalyviams sakė Vyriausybės vadovas.

REKLAMA

Pasveikinęs "Eurovizijos" konkurso nugalėtoją Vokietiją, Premjeras žadėjo, kad kitas kartas bus mūsų. Mūsų laikais genialias frazes internautai greitai apipavidalina. Tad ir portalą pasiekė virtualus folkloras:

Pasak Premjero, Lietuva mėgsta būti labai laiminga. "Šiuo metu esame laimingi, kad Estija 2011 m. pradžioje prisijungs prie euro zonos. Mes turime nuolatinį tikslą - būti geresni už Estiją. Sveikinu ją su šiuo pasiekimu - tai tikrai padės mums", - sakė A. Kubilius.

REKLAMA
REKLAMA

Ministras Pirmininkas pabrėžė, kad konkurencinėje kovoje gali laimėti visas Baltijos jūros regionas, dėl to būtinas ir stiprus bendradarbiavimas, partnerystė, struktūrinių reformų įgyvendinimas.

Premjero įsitikinimu, Europos Sąjungos valstybės turėtų stiprinti ne tik tarpusavio ryšius, bet ir ryšius su Baltarusija bei Kaliningrado sritimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų