REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvoje - kvapą gniaužiančio roboto pasirodymas

„Garsiausias diskotekų robotas KRYOMAN yra pirmasis David Guetta agentūros siurprizas,“ - juokauja birželio 11 d. daugiatūkstantinės diskotekos „Litexpo“ centre organizatoriai. „Tai dovana ne tik mums, bet ir visiems susirinkusiems, nes tai bus pirmasis tokio pobūdžio jų pasirodymas Baltijos šalyse,“ - tęsia jie.

REKLAMA
REKLAMA

Eilę metų tikros muzikos žvaigždės Carl Cox, Ferry Corsten, „Black Eyed Peas, Tiesto, Usher bei David Guetta be KRYOMAN neįsivaizduoja savo šou. Antrus metus garsusis didžėjus iš Prancūzijos su juo pasirodo praktiškai kiekviename savo renginyje. „KRYOMAN yra visų mūsų renginių rezidentas, tai mūsų mėgiamiausias šou. Aš kaifuoju jį matydamas, nes kiekvieną kartą KRYOMAN verčia mane jaustis „wow"!", - sako David Guetta, mylimą robotą atsivežantis ir į Vilnių.

REKLAMA

Įspūdingai atrodantis robotas šviečia net milijonu L.E.D. šviesų, jis taip pat apsiginklavęs lazeriais ir pirotechnika. Su tokia įspūdinga amunicija KRYOMAN be jokio vargo kaskart tampa pagrindiniu aukščiausio lygio šou elementu, kiekvieną vasarą kaitinančiu tūkstančius susirinkusių Ibizos „Space“, „Amnesia“ bei „Pacha“ klubuose. Fenomenaliu vadinamą robotą 2005-aisiais sukūrė Alejandro Gonzales, o jį „pilotuoja“ Andrew Moore.

REKLAMA
REKLAMA

Pastarasis sako, kad KRYOMAN nesustodamas vystosi toliau. „Jis kasmet tampa geresnis ir sudėtingesnis. Šiuo metu žmonėms rodome jau trečios laidos kūrinį. Nuostabu, bet minios niekada nuo jo nepavargsta ir klykdamos reikalauja dar... kabinasi prie kojų, verkia. Tai fenomenas!“, - sako  robotą valdantis A. Moore.

Komplimentų itin brangiam diskotekų „papuošalui“ negaili ir  du dešimtmečius karaliaujantis didžėjus Carl Cox: „KRYOMAN jau daug metų yra neatsiejama dalis mano renginių Ibizos „Space“ klube. Tie vakarėliai nebūtų tokie pat be jo!".

Jau birželio 11 d. daugiausiai pasaulyje įrašų parduodantis didžėjus David Guetta kartu su KRYOMAN pasirodys Lietuvos parodų centre „Litexpo“, Vilniuje. Prancūzas žada 3 valandų trukmės muzikos, video projekcijų, lazerių bei pirotechnikos šou.

KRYOMAN video:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų