REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

10 egzotiškų pramogų parkų (I)

Manote, jog pramogų parkai vienas nuo kito skiriasi tik savo amerikietiškų kalnelių aukštumu ir greitumu? Labai klystate - pasaulyje yra daug keistų pasilinksminimo vietų, nustebinsiančių net ir patį reikliausią turistą.

REKLAMA
REKLAMA

Suoi Tien parkas, Vietnamas

Svajojate patekti į dangų ( ir ne po mirties)? Užtektų nukeliauti į Vietnamą, kuriame įrengtas milžiniškas parkas, atkuriantis dangų, kaip jį mato budistai. Ko tik čia nėra: milžiniškos mitinių gyvių statulos ( vien tik fantastinis drakonas sveria 300 tonų), akvariumas su pusantro tūkstančio krokodilų, vienaragiai, pragaro vartų sargai... Sunku įsivaizduoti idealesnę vietą panirti į budistų mitologiją.

REKLAMA

Crocosaurus Cove, Australija

Puikus pasiūlymas šeimyniniam poilsiui – kelionė į krokodilų pasaulį. Žinoma, niekas neragina jūsų pateikti jiems savo šeimos narius. Vienas iš „aštriausių“ potyrių – panerti į krokodilų pilną akvariumą, apsaugotam permatomos akrilinės sienos. Be to, čia galima pažvejoti ir įsigyti suvenyrų iš krokodilų odos.

Nykštukų imperija, Kinija

Pietinėje Kunmingo provincijoje yra neįprastas parkas – kaimelis. Visi jo darbuotojai ( ir gyventojai) privalo būti ne didesni nei 130 cm ūgio. Šis kaimelis turi savo imperatorių, imperatorienę ir netgi parlamentą. Jame gyvena apie kelis šimtus žmonių, kurie, linksmindami turistus, šoka, dainuoja ir rengia įvairius pasirodymus.

REKLAMA
REKLAMA

Harmony Land, Japonija

Visos ir visi princesių bei Hello Kitty gerbėjai turėtų apsilankyti šiame japonų parke: pasivaikščioti po draugiškų kačių pilis, pakilti velnio ratu bei žiūrėti 3 D filmus. Be to – pirkti rožinius suvenyrus. Nepraleiskite ir nepaprastai gražaus lazerių šou – „Fantasy NIght Show“

BonBon-Land, Danija

Nors  šio Danijos pietuose įsikūrusio parko pavadinimas žadina apetitą, jis turi mažai ką bendro su saldainiais. Parkas pilnas vaizdų, tikrai priversiančių žiaukčioti: čia netrūksta statulų, vaizduojančių vemiančias ir besituštinančias žiurkes, skruzdes bei kitus gyvius. Tiesa, saldainių mėgėjai taip pat neužmirštami: jiems siūlomi „gardėsiai“ pavadinti „paukščių išmatomis“ ir „negyvomis musėmis“.

Scanpix nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų