REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį Stambule vykęs septintasis šių metų „Formulės-1“ etapas – Turkijos GP – itin nesėkmingai susiklostė „Red Bull“ komandos pilotams Sebastianui Vetteliui ir Markui Webberiui.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiąją lenktynių dalį pirmose dviejose vietose važiavę pilotai 40 rate susidūrė vienas su kitu. Po šio incidento S. Vetteliui lenktynės baigėsi, o M. Webberis iš pirmos pozicijos nukrito į trečią.

REKLAMA

Kas kaltas dėl šios avarijos? S. Vettelio ir M. Webberio nuomonės šiuo klausimu išsiskiria.

Apmaudžiai Turkijos GP lenktynėse susidūrę „Red Bull“ komandos pilotai Sebastianas Vettelis ir Markas Webberis dėl incidento kaltino vienas kitą.

„Sebastianas turėjo maksimalaus greičio persvarą, jis bandė mane aplenkti vidinėje posūkio dalyje ir mūsų bolidai išsilygino. Buvau nustebęs, kai jis netikėtai pajudėjo į dešinę, nes likau savo trajektorijoje. Viskas įvyko labai greitai ir dabar komanda labai nusivylusi. Diena nebuvo ideali.

REKLAMA
REKLAMA

„McLaren“ pasirodė įtikinamai ir mes neblogai kovojome iki to momento, kai įvyko susidūrimas: taip, nei Sebastianas, nei aš nesiruošėme taip visko užbaigti. Bet taip atsitiko.

Iki lenktynių pabaigos dar buvo toli ir tai buvo įdomus epizodas, bet jis pasibaigė ne taip, kaip mes norėjome. Mūsų komanda turi stiprų charakterį ir du lenktynininkai kovoja ne dėl 15-os ir 16-os vietų. Kovojame dėl pergalės ir suprantama, kad statymai dideli. Ruošiuosi pasikalbėti su Sebastianu: mes suaugę žmonės, ir nors turime skirtingas nuomones, mes tęsime kovą“, – pareiškė M. Webberis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pasižiūrėję šį epizodą per televiziją, suprasite, kas atsitiko. Šiuo metu nesu pačios geriausios nuotaikos. Važiavau vidinėje posūkio dalyje, artėjau prie posūkio. Jau buvau priekyje ir susikoncentravau į stabdymo tašką, kai tuo momentu įvyko kontaktas. Marko bolidas trenkėsi į mano bolido galinę padangą, išslydau už trasos – daugiau neturiu ką pasakyti.

Lenktynių metu mes važiavome apylygiai, bet manau, du-tris ratus nuvažiavau greičiau, jį prisivijau ir maniau, kad galiu jį aplenkti tiesiosios pabaigoje. Priartėjau prie jo ir aplenkiau iš kairės pusės... Panašūs atsitikimai niekam nereikalingi, nors jie kartais atsitinka, bet dabar jau nieko nepadarysi...“, – nusivylęs kalbėjo S. Vettelis.

Priminsime, kad aštuntasis „Formulės-1“ etapas vyks po dviejų savaičių, birželio 13 dieną, Monrealio trasoje, Kanadoje.

Siūlome pasižiūrėti S. Vettelio ir M. Webberio susidūrimą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų