REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

“Ąžuoliuko" vadovas Vytautas Miškinis kitą savaitgalį švęs 56-ąjį gimtadienį. Pasak maestro, pirmąkart po ilgo laiko jis gimtadienį sutiks ne scenoje.

REKLAMA
REKLAMA

“Paprastai laikomės tokios tradicijos, kad tas, kas repeticijos dieną švenčia gimtadienį, turi atsinešti saldainių ir tada jam visas choras sudainuoja “Ilgiausių metų". Jei saldainių neatsineša, vis tiek sudainuoja, todėl saldainius tenka neštis kitą dieną, - šypsosi ilgametis berniukų choro “Ąžuoliukas" vadovas. - Jau daug metų mano gimtadieniai sutapdavo tiek su repeticijomis, tiek su koncertais. Kartą man “Ilgiausių metų" traukė ne tik visas choras, bet ir pilna žiūrovų estrada."

Šiemet V.Miškinis savo gimimo dieną planuoja paminėti su tėčiu, kurio gimtadienis birželio 6-ąją. Tądien vyks ir “Ąžuoliuko" 50-mečio minėjimo baigiamasis koncertas, kuriame dalyvaus 30 chorų iš visos Lietuvos. “Tad bijau, kad galiu ir šiais metais neišsisukti - gali tekti pirkti daug saldainių. Visko gali būti, jog “Ilgiausių metų" man trauks visi 30 chorų!" - juokiasi maestro.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų