REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“  - žurnalisto Giedriaus Šimkevičiaus straipsnis „Rubikono“ spąstai“. Atsidavę „Rubicon group“ vilniečiai supras, kad kuo blogiau – tuo geriau. Taip mano miesto vadovai, paspendę spąstus vilniečiams. Kodėl Vilniaus tarybos posėdžių salėje už „Rubikonui“ palankius sprendimus balsuoti rankos pačios tiesiasi?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ –  žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Skystos užsienio politikos blauzdos“. Jei Tėvynės Sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD) būtų opozicijoje, o Gruziją remiančią rezoliuciją vilkintų kas nors kitas, dešinieji rėktų apie išdavystę...Kokios yra dabartinės TS-LKD vertybės ir užsienio politikos principai?

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ - žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnis „D. Kedžio istorijoje dar nepadėtas taškas“. Tyrėjai atskleidė kraupų su pedofilais kovojusio galimai Drąsiaus Kedžio žudynių scenarijų.

Nors šiandienos Lietuvos ekonominis pajėgumas stovi vietoje, sveikatos priežiūrai reikalingos sąnaudos nuolat auga. Esant tokioms sąlygoms kyla klausimas, kaip geriau investuoti sveikatos apsaugai skirtas lėšas, kad būtų pasiektas kuo geresnis rezultatas? Išsėtinė sklerozė – sunki žmonių liga, kurios gydymą valstybė turėtų planuoti ypač atidžiai, siekdama išsaugoti darbingą žmogų. Apie tai skaitykite rubrikos „Spindintis gyvenimas“ straipsnyje „Išsėtinė sklerozė nelaukia – laikas investuoti“.

REKLAMA
REKLAMA

„Savaitės interviu“ kalbina buvusį užsienio reikalų ministrą, o dabar specialųjį Europos Sąjungos (ES) įgaliotinį Afganistane Vygaudą Ušacką apie jo dabartinę misiją.

„Čia ne mums spręsti, kaip viskas ten iš tikrųjų buvo. Manau, jog viskas vyko sportiškai.“ – taip kalba krepšinio federacijos prezidentas Vladas Garastas apie tariamai parduotus LKL finalus. Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ interviu su V. Garastu apie pasibaigusią Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo seriją, kurią 4:3 laimėjo „Lietuvos ryto“ komanda, antroje vietoje palikdama „Žalgirį“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sveikatos“ rubrikoje  - straipsnis „Ką išduoda mūsų emocijos“. Vienas garsiausių pasaulyje asmeninio efektyvumo trenerių Anthony Robbinsas įsitikinęs, kad patys žmonės kalti dėl pašlijusios nuotaikos. Sužinokite, kaip priversti emocijas tarnauti jums.

Rubrikoje „Aplink pasaulį“  - Jakudzos įtaka Japonijos ekonominam gyvenimui. Mafija baigia apraizgyti visas tekančios saulės šalies verslo sritis.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų