REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paplūdimių gelbėtojai ruošiasi ne tik traukti poilsiautojus iš vandens, bet ir fotoaparatų blykstėmis baidyti iš kopų ekshibicionistus, kad šie nedrumstų žmonių ramybės. Palangos gelbėtojai jau įsigijo keletą fotoaparatų, kuriais ruošiasi fotografuoti kopose besislapstančius iškrypėlius.

REKLAMA
REKLAMA

"Žinoma, tai - sunki užduotis. Reikia veikti greitai ir nepastebimai. Be to, nuotraukoje reikia užfiksuoti nepadorius veiksmus. Tačiau jei tai pasitarnaus policijai kaip daiktinis įrodymas, galima pabandyti", - sakė Palangos gelbėjimo tarnybos vadovas Jonas Pirožnikas.

REKLAMA

Pasak jo, tokių atvejų, kai poilsiautojai šaukiasi gelbėtojų pagalbos vien dėl to, kad neatsigina kopose besislapstančių iškrypėlių, pasitaiko gana dažnai. Deja, iškrypėliai budrūs, ir vos pamatę gelbėtojus, skuodžia, kiek kojos neša. Tad sugauti tokius esą sunkiai sekasi ir su policijos pagalba.

"Keisčiausia, kad jie atrodo visiškai normalūs vyrai, dažnai - 50-60 metų, bet būna ir trisdešimtmečių. Dažniausiai užsimaukšlinę kepurę, kad jų neatpažintų. Daugiausia pagalbos kreipiasi poilsiautojos iš moterų pliažo, nes ten iškrypėliai dažniausiai bazuojasi", - pasakojo J. Pirožnikas.

REKLAMA
REKLAMA

Nuogybėmis moteris paplūdimiuose gąsdina ir užsieniečiai. Tačiau taip esą dažniau pasitaiko tik dėl kultūrų skirtumo. Praėjusiais metais iš moterų pliažo dailiosios lyties atstovėms niekaip nepavyko išprašyti nuogutėlio lenko, kuris įsitaisė šalia saulutėje besikepinančių nuogų moterų. Vėliau lenkas policijoje aiškinosi manęs, kad pateko į nudistų pliažą.

Klaipėdos policijos atstovai taip pat neretai sulaukia poilsiautojų prašymų gaudyti paplūdimiuose lytinius organus demonstruojančius vyrus. Dėl tokių atvejų vien tik šį pavasarį jau sulaukta dviejų iškvietimų į Smiltynės paplūdimį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų