REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsakas „Eurovizijai“ su girta house muzika

Vieni iš paskutiniųjų „Gravity“ renginių prieš uždarant klubą remontui. Įspūdingą Ronski Speed, Dom & Roland bei  „Rank 1" mėnesį užbaigs keturių muškietininkų iš Danijos, D. Britanijos, Prancūzijos bei Lietuvos renginys „Vodka House Tour“. Linksmasis menininkų iš M didžiosios ketvertukas, sugrojęs Barselonoje ir Londone (viename vakarėlyje su „Digitalism" ir Felix da Housecat), jau šį penktadienį keliasi į Vilnių, o kitą savaitgalį gros Kopenhagoje.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio šeimininkas vilnietis pankas Aout6, šiandien jau neblogai žinomas didžėjus, prodiuseris ir leidyklos „LeaveLate" vadovas, sako, kad „Vodka House“ - tai girtas house. O kas tai yra iš tikrųjų, bus paprasčiau išgirsti penktadienį nei suprasti iš sakinių. Juolab, kad už pulto laukia įdomus skirtingų šalių didžėjų pasirodymas. „Tai bus mūsų atsakas „Eurovizijai“, - juokauja Aout6.

REKLAMA

Kosmopolitiškas ketvertas iš skirtingų šalių

„Gravity“ penktadienis kaip niekada kosmopolitiškas. Už pulto susitiks visas „Vodka House“ direktorių susivienijimas - danas Tom Budiansky, kuris dar žinomas iš grupės IGNUG, britas Heckle, prancūzas The Footloose ir lietuvis Aout6. Apie kiekvieną iš jų galima parašyti daug istorijų, bet mes trumpai.

Plikagalvis gražuolis iš Danijos Tom Budiansky pastaruoju metu kaitina Londono klubus, o už vieno pulto jį buvo galima išvysti su eletroclash pradininku Larry Tee. Maža to, jis remiksuoja patį Boyz Noize. Beje, jo grupė  IGNUG šiais metais kartu su „Gorillaz“, Prince, „The Prodigy“, „LCD Soundsystem“ ir daugybe kitų pasirodys Danijos festivalyje „Roskilde“.

REKLAMA
REKLAMA

Sintetinio rock'n'roll karalius, mistinio klubo „The Bathhouse“ rezidentas Heckle šiais metais laimėjo aukso puodą. Jis gros „Moto Gran Prix“ varžybų D. Britanijos etape. Tai viską ir pasako apie  Heckle. Ir pagaliau - Aout6. Jam pastaruosius metus sekasi kaip niekada gerai, ko jis besiimtų. Ilgus metus Londone gyvenęs dizaineris, grįžęs į Lietuvą, tapo populiarių renginių organizatoriumi, geidžiamu didžėjumi ir, aišku, vis garsiau šaukiančios įrašų kompanijos galva.

„Back to Back Session“ - 7 valandos ir 6 didžėjai

Tuo tarpu šeštadienį klube „Gravity“ degtinės šokius keis įnirtingomis didžėjų kovomis virsiantis renginys „Back to Back Session“. Už pulto susigrums trys visiškai skirtingų muzikos stilių, patirčių bei populiarumo didžėjų poros. Startuojančios serijos organizatoriai žada kas antrą mėnesį kviestis į „Back to Back“ vakarėlius, kuriuose didžėjai nuolat gros tik po vieną kūrinį keisdami vienas kitą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą viskas vyksta „Gravity“, kur lankytojų laukia 6 petys į petį stosiantys patyrę diskotekų vilkai. Vakarą progressive house melodingais ritmais pradės Martynas M ir Mayan. Toliau duoklė elektro techno muzikai su gerai žinomais reivų dalyviais Benua iš „Happyendless“ ir  Pupa iš „Backdoors“. O viską užbaigs renginio šeimininkai - „Synthmotion“ duetas Seras Seiton ir Ranking.

TOM BUDIANSKY:

AOUT6:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų