REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„M-1 Plius“ kūdikių lenktynės – pirmą kartą Kaune

Prekybos ir laisvalaikio centrui „Mega“ teko labai atsakinga užduotis – paruošti penkių metrų trasą pirmosioms kūdikių lenktynėms Kaune. Jau vienuolika metų radijo stoties „M-1 Plius“  organizuojamas renginys iki šiol vykdavo  tik Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikų gynimo dienos proga, Gegužės 29–ąją, 12 val. į aikštelę prie „Megos“ akvariumo rinksis mažieji sportininkai, lydimi gausių palaikymo komandų.

REKLAMA

„M-1 Plius“ programų direktorius Tomas Ramašauskas sakė, kad į Kauną kūdikių lenktynes atsiviliojo patys dalyviai: „Nebe pirmus metus sulaukiame mažylius auginančių tėvelių klausimų, kodėl tokios lenktynės neorganizuojamos kituose miestuose. Taigi šiemet pasiryžome plėstis ir surengti lenktynes ne tik Vilniuje, bet ir Kaune“, – sakė T. Ramašauskas.

Iš viso į kūdikių lenktynes užregistruota daugiau nei 150 mažylių, apie 50 iš jų rungsis trasoje. „Įdomu tai, kad Kaune dalyvauti norėjo ne tik kauniečiai, bet ir Kaišiadorių, Jurbarko, Marijampolės gyventojai. Buvo ir keletas vilniečių, kurie norėjo rungtis ne Vilniuje, o Kaune“, – pasakojo T. Ramašauskas.

Gerą nuotaiką ir sąžiningą kovą lenktynių dieną užtikrins renginio vedėjai – „Keistuolių“ teatro aktoriai Aldona Vilutytė ir Vaidotas Žitkus. Mažyliai rungsis ne tik dėl sportinio intereso, bet ir dėl naudingų prizų – „Rimi“ dovanų čekių, sauskelnių „Mambo“, kūdikių maistelio „Lilupa“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų