REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl vokalistui Bono atliktos nugaros operacijos „U2“ atšaukė savo pasirodymą Glastonbury muzikos festivalyje bei dar 16 koncertų, kurie buvo numatyti Jungtinėse Amerikos Valstijose.

REKLAMA
REKLAMA

Airių roko grupė turėjo tapti birželio 25-osios dienos pasirodymo ašimi, tačiau jie atšaukė ne tik šį koncertą, tačiau ir vėliau – iki liepos 19 d. - Amerikoje turėjusias vykti gastroles.

REKLAMA

Festivalio organizatorius Michael'as Eavis apie „U2“ nedalyvavimą paskelbė oficialioje muzikos šventės svetainėje, kur taip pat paminėjo, jog kol kas nebus jokių komentarų apie galimus festivalio sudėties pakeitimus.

Pats Bono sakė: „Man plyšta širdis. Tikrai norėjome ten būti ir padaryti kažką ypatingo. Mes net specialiai šiam festivaliui parašėme dainą.“

Michael'as Eavis pridėjo: „Iš mūsų telefoninio pokalbio buvo aišku, jog „U2“ yra giliai nusivylę. Be jokios abejonės, jie pasirodyti toje scenoje norėjo ne mažiau nei mes juos ten pamatyti. Šiuo metu negalime nieko pasakyti apie tai, kas pakeis „U2“ penktadienio vakarą. Vietoj to, labiau norėtume nusiųsti Bono geriausius mūsų linkėjimus, kad jis greitai ir visiškai pasveiktų.“

Bono buvo operuotas gegužės 21-ąją dieną po to, kai ruošdamasis JAV gastrolėms Miunchene patyrė traumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų