REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apranga  – iš dėvėtų drabužių parduotuvės. O mėsa, daržovės bei pienas – iš kaimo. Arba iš ten, kur dar pigiau. Būtent taip  dabar gyvena  ne tik darbus praradę lietuviai, bet ir Seimo  narės Aurelijos Stancikienės šeima.

REKLAMA
REKLAMA

Šį vakarą penkis vaikus auginanti politikė LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ neslėps: šiuo metu  ji skaičiuoja kiekvieną litą. „Jau seniai nevalgom nei kavinėse, nei restoranuose. O  drabužius perkam  padėvėtų drabužių parduotuvėse ir visiškai to nesigėdinam. Kartais ne tik vyrui kostiumą nuperku, bet ir jo kolegoms pasiūlau, jei randu kokį geros kokybės, kuris vyrui netinka“, - prisipažins Seimo narė.

REKLAMA

A.Stancikienė neslėps ir to, kad gyvenimą nuo algos iki algos ji pasirinko savo noru. Juk kadaise buvo metas, kai ji, žinoma architektė, uždirbo tiek, kad taupyti tikrai nereikėdavo. Tuomet jos namus tvarkė ir valgyti virė net kelios šeimininkės, o ji pati mėgdavo paišlaidauti. Tačiau vieną dieną ramybė dabartinės politikės gyvenime baigėsi. O dabartinis gyvenimo etapas primena realybės šou. Politikė prisipažįsta nuolatos sukanti galvą, ką ir kaip sutaupyti.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau buities nepritekliai, kaip paaiškės laidoje, anaiptol ne pats baisiausias politikei siųstas gyvenimo išbandymas.  Bauginantys laiškai, raginimai ruoštis laidotuvėms ir grasinimai išdaužyti langus. Kas ir už ką taip  nekenčia  penkių vaikų mamos?

Visi atsakymai - jau antradienio vakarą, 20.30 val.,  laidoje „Gyvenimas pagal moteris“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų