REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašų receptą jau bandžiau, o čia - kiek kitokia versija. Tiesą sakant, skanesnio kepto sūrio nesu valgius. Nuostabi, traški plutelė ir minkštas sūrio vidus - super.

REKLAMA
REKLAMA

Naudojau:


  • varškės sūrį [naminį]

  • šviežių prieskonių [naudojau raudonėlius, bazilikus, mairūnus, šalavijus, rozmarinus]

  • porą šaukštukų majonezo


Gaminau taip:

Sūrį supjausčiau riekelėmis, aptepiau majonezu, smulkintais prieskoniais apibarsčiau. Apvyniojau folija, kepiau virš žarijų ant grotelių. Po ~10min išėmiau iš folijos ir dar keletą minučių pakepiau, kol gražiai apskrudo.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų