REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmieji TV3 vasaros šou „Aistrų pakrantė“ dalyviai praeitos savaitės pabaigoje jau atvyko į užburiančią viduržemio jūros oazę.

REKLAMA
REKLAMA

Devynios merginos, kurios buvo pakviestos dalyvauti realybės šou projekte, jau nuo pirmųjų minučių dar Vilniaus oro uoste tapo draugėmis. Jos pasijuto tarsi likimo „sesės", atrodė, jau niekas negalės jų išskirti. Merginos draugiškai dalijosi kambarius, džiaugėsi fantastiška aplinka, kur šalia kambario tyvuliuoja smaragdinis baseinas, aptarnauja paslaugiausias viešbučio personalas, po basomis kojomis jaučiamas marmuras ir žavi egzotika.

REKLAMA

Tačiau moteriška draugystė per vieną akimirką virto baisia konkurencija, kuomet jos suprato, jog čia jos devynios, o svajonių vyrai tik trys – žavus, inteligentiškas blondinas Nerijus, linksmas ir užsispyręs Dominykas bei reikliausias šokių partneris Tadas. Merginas ši situacija privertė atskleisti visą savo žavesį, įsitempti ir sutelkti visas jėgas. Nuo šiol jos konkurentės.

„Filmavimo komandai stebint situaciją iš šalies ir bendraujant su ,Aistrų pakrantės' dalyvėmis, aiškiai matoma baisi konkurencija, merginos rezga planus, kaip nugalėti konkurentes ir kaip bet kokiu būdu pavergti vaikinus“, – sako vasaros šou projekto vadovė Rima Kaščiukaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Dar daugiau vandenis sudrumstė vieno iš komisijos narių pasirodymas. Į TV3 „Aistrų pakrantę" dieną anksčiau atvykęs profesionalus šokėjas, įvairių šokio projektų laureatas Deividas Meškauskas buvo bene didžiausia staigmena merginoms.

Rojaus kampelyje, prašmatmiausiame viešbutyje jau pirmąjį vakarą vykusio vakarelio metu Deividas ne tik mokė merginas šokti, bet ir vieną iš žavių dalyvių palydėjo iki jos kambario.

Pirmosios „Aistrų pakrantės“ intrigos ir konkurencijos užuomazgos – gegužės 31 dieną, 21.00 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų