REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Operuotas Airijos dainininko Bono stuburas, tapo galvos skausmu didžiausio Europos festivalio organizatoriams.

REKLAMA
REKLAMA

Ieško lygiaverčio atitikmens

Vieno iš masiškiausių pasaulyje, Anglijoje vykstančio „Glastonbury“ muzikos festivalio organizatoriai atrinko atlikėjus, kurie galės pakeisti airių muzikos žvaigždes - grupę U2, jei Bono jėgos po patirtos traumos ir operacijos iki renginio pradžios neatsistatys.

REKLAMA

Kaip praneša bulvarinis laikraštis „The Sun“, festivalio įkūrėjas Michaelis Eavisas, susiklosčius atitinkamoms aplinkybėms, paprašė Didžiosios Britanijos reperio Dizzee Rascalo tapti festivalio pirmosios dienos pagrindine žvaigžde. Su tokiu pačiu prašymu Michaelis Eavisas paskambino ir Anglijos grupės „Coldplay“ muzikantams.

Nors D. Rascalas ir taip buvo įtrauktas į festivalio programą, šiais metais grupė „Coldplay“ jame pasirodyti neketino.

REKLAMA
REKLAMA

Švenčia jubiliejų

Prieš dvi savaites Bono ruošdamasis pasaulinio koncertinio turo „U2360°“ tęsiniui, gavo nugaros traumą. Jis buvo paguldytas į vieną iš Miuncheno ligoninių, kur vokiečių medikai dainininkui atliko stuburo operaciją. Grupei U2 teko atšaukti koncertinio turo pirmuosius pasirodymus, tam, kad Bono galėtų praeiti reabilitacijos kursą. Koncertinis turas  turėjo prasidėti birželio 3 dieą Solt Leik Sityje.

Priminsime, kad grupė U2 „Glastonbury“ festivalyje turėtų pasirodyti birželio 25 dieną.

Arčiausiai Lietuvos U2 koncertuos Suomijoje birželio 20 ir 21 dienomis, tačiau kaip praneša oficialus grupės internetinis puslapis – visi bilietai į koncertą yra parduoti.

„Glastonbury“ švenčia savo keturiasdešimties metų jubiliejų. Be grupės U2 šiais metais festivalio pagrindinės žvaigždės bus Didžiosios Britanijos kolektyvas „Muse“ ir amerikiečių dainininkas Stevie Wonderis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų