REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kontroversiškai vertinama reklaminė kampanija siekia suteikti moterims informacijos ir tikėjimo, kad jos gali nuspręsti pačios.

REKLAMA
REKLAMA

Jungtinėje Karalystėje seksualinės sveikatos klinikos „Marie Stopes“ pristatė pirmąją televizijos reklamą, kuria siūlomos paslaugos – patarimai dėl nėštumo nutraukimo, rašo Guardian.co.uk. Reklamą sukūrė agentūra „icreate4“.

REKLAMA

Šiandien, gegužės 24-ąją pradedamoje transliuoti reklamoje rodomos skirtingos moterys, kurioms vėluoja menstruacijos. Užkadrinis balsas sako, jog tai gali reikšti nėštumą.

„Jeigu esi nėščia ir nežinai, ką daryti, „Marie Stopes International“ gali tau padėti“, - sako balsas. Reklama baigiasi klausimu „Ar tau vėluoja?“

Prieš abortus pasisakančios organizacijos reklamą jau vadina groteskiška.

„Daugelis nustebs sužinoję, jog tai pirmoji televizijos reklama, kuria siūloma informacija apie galimybes nepageidaujamo nėštumo atveju, - teigė Britų humanistų asociacijos viešųjų ryšių vadovė Naomi Phillips. - Labai svarbu, kad netikėtai pastojo ir to nenori, laiku gautų visą reikalingą informaciją apie joms prieinamas galimybes. Manau, kad televizijos reklama yra būtent toks informacijos sklaidos būdas, kuris pasieks tūkstančius tokių moterų“.

Reklamą galite pamatyti čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų