REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aistringu Čikagos "Bulls" ekipos gerbėju save vadinantis Jungtinių Amerikos Valstijų Prezidentas Barackas Obama rekomenduoja LeBronui Jamesui tarpsezonį persikelti į vėjų miestą.

REKLAMA
REKLAMA

"Kaip jau sakiau, nenoriu į tai kištis. Tačiau galiu pasakyti tik tiek, kad Derrickas Rose'as ir Joakimas Noahas yra rimtas pagrindas, nuo kurio LeBronas galėtų atsispirti", - TNT žurnalistui teigė Prezidentas.

REKLAMA

"LeBronui svarbiausia dirbti su geru trenerių, kurį jis gerbtų, ir gerais komandos draugais, kurie atkakliai ir sunkiai dirbtų. Jei tai LeBronas gali rasti Klivlende, tuomet jam reikėtų likti "Cavaliers" klube. Jei jaučia, kad ten viso šito negaus, reikia keltis kitur", tvirtino B.Obama.

Prezidentas L.Jameso situaciją palygino su Michaelo Jordano laikais, kai dirbdamas kartu su treneriu Philu Jacksonu ir komandos draugais, tokiais kaip Scottie Pippenas, M.Jordanas šešis kartus atvedė "Bulls" į NBA viršūnę.

Priminsime, kad šią vasarą L.Jamesas taps laisvuoju agentu ir krepšininko apsisprendimas, kur pratęsti karjerą, yra viena aktualiausių pasaulio sporto žiniasklaidos temų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų