REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bėglio automobilį pasieniečiai persekiojo 15 kilometrų

Šakių rajone pasieniečiai 15 kilometrų vijosi jų reikalavimams nepaklususį automobilį. Bėglys sulaikytas užblokavus kelią.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį popiet VSAT Pagėgių rinktinės Šilgalių užkardos pasieniečiai pasienyje su Rusija, ties Šakių rajono Juškakaimio kaimu, pastebėjo įtartiną automobilį „Toyota Previa“. Šios mašinos vairuotojas taip pat pastebėjo VSAT pareigūnus, padidino greitį ir ėmė važiuoti Papartynų kaimo link.

REKLAMA

Jų reikalavimams sustoti nepaklususią mašiną VSAT pareigūnai apie 15 kilometrų vijosi ir mėgino stabdyti garso bei šviesos signalais.

Ties Papartynų kaimu pasieniečiams pavyko aplenkti ir užblokuoti bėgliui kelią.

Paaiškėjo, kad „Toyota Previa“ automobilį vairavo 29 metų Vilkaviškio gyventojas. Kartu su juo vyko dar vienas vyras, neturėjęs pasienio ruože privalomų asmens dokumentų. Netrukus išsiaiškinta, kad jis taip pat yra Vilkaviškio gyventojas, 21 metų.

Automobilį vairavusiam ir teisėtų VSAT pareigūnų reikalavimų nepaisiusiam vyrui pradėta administracinė teisena dėl atsisakymo sustabdyti transporto priemonę, kartu vykusiam keleiviui – dėl Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų