REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

David Guetta į Lietuvą atskris privačiu lėktuvu

Jau po kelių savaičių Vilniuje įvyks išskirtinė David Guetta diskoteka, kuri nuo pat pirmos dienos kelia didelį šokių muzikos gerbėjų susidomėjimą ne tik Lietuvoje. Jau dabar aišku, kad į vienintelį populiariausio house muzikos didžėjaus pasaulyje pasirodymą Baltijos šalyse atvyks daug svečių iš Latvijos bei Baltarusijos. Iš viso planuojama, kad renginys sulauks apie 6000 žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio organizatoriai ne tik džiaugiasi sėkme, bet ir susiduria su naujais organizaciniais iššūkiais. David Guetta, pirmasis didžėjus atvykstantis į Lietuvą, reikalauja super brangaus skrydžio privačiu lėktuvu bei prašo didžiulių LED ekranų, kuriuos teks gabentis iš Lenkijos. Aukščiausios kategorijos viešbučio kambariai, asmeninė apsauga, SPA procedūros prieš koncertą, limuzinų klasės automobilis, brangiausias šampanas bei ekologiškas maistas – tikriausiai jau nieko nebestebina.

REKLAMA

David Guetta dėmesys detalėms

Kaip ir visi ant aukščiausio populiarumo laiptelio esantys atlikėjai, David Guetta ypatingą reikšmę teikia ne tik techninei kokybei. Atlikėjui iš Prancūzijos svarbu kiekviena detalė - viskas nuo plakate esančių tekstų dydžių iki to, kaip jausis renginyje susirinkę žmonės. Tad nors už pulto jis dažniausiai elgiasi kaip išprotėjęs jaunuolis, kartais net užšokantis ant stalo, į patį renginį šiandien bene populiariausias prodiuseris pasaulyje žiūri labai preciziškai ir saugo savo ilgai kurtą vardą, kuris seniausiai pavirto prekiniu ženklu.

REKLAMA
REKLAMA

Antrą kartą į Vilnių atvykstantį David Guetta atlydės didelė šviesų, video grafikos bei garso specialistų komanda, kuri prižiūrės visą pasiruošimą renginiui ir, žinoma, patį renginį. Teigiama, kad Lietuvoje įvyks toks pats David Guetta šou, kaip ir bet kurioje kitoje šalyje. Tai bus daugiamilijoniniu tiražu parduoto prancūzo albumo „One Love“ koncertinio turo, kuris prasidėjo praėjusių metų vasarą, dalis.

Prancūzas žada 3 valandų setą

„Su David Guetta agentūra bendrauti gana linksma, nes jie beprotiškai užsiėmę. Per parą po mažiausių 100 pasiūlymų groti sulaukiantis atlikėjas kasdien pasirodo vis kitoje šalyje. Todėl retkarčiais iš turo grįžtanti jo vadybininkė vis kažkuo mus nustebina. Girdėjome, kad pernai likus vos 4 d. iki pirmojo David Guetta pasirodymo Vilniuje jo agentūra informavo apie tai, kad kartu su prancūzu atvyks „Destiny's Child“ grupės narė Kelly Rowland. Ši „dovanėlė“ tą kartą organizatoriams kainavo papildomus 20 000 Lt. Tad mes pasiruošę įvairiausiems „siurprizams“, - juokauja renginio organizatoriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau birželio 11 d. daugiausiai pasaulyje įrašų parduodantis didžėjus David Guetta pasirodys atsinaujinusiame Lietuvos parodų centre „Litexpo“, Vilniuje. Superhitais tapusių dainų „Sexy Bitch“, „The World Is Mine", „Love Is Gone“, „When Love Takes Over" autorius žada 3 valandų pasirodymą. Iš viso renginys truks 8 valandas. Jau netrukus bus paskelbti visi didžėjai, grosiantys vakarėlyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų