REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį į pirmadienį Seimo Pirmininkė Irena Degutienė atvyko į Gruziją, kur šios šalies gyventojus pasveikins artėjančios Nepriklausomybės šventės proga.

REKLAMA
REKLAMA

Naktį į pirmadienį duodama pirmąjį interviu Gruzijos televizijai, Parlamento vadovė pažymėjo atvykusi perduoti Lietuvos žmonių draugiškų sveikinimų bičiuliams gruzinams.

REKLAMA

"Noriu pasidžiaugti, kad turiu galimybę Jūsų Nepriklausomybės dienos išvakarėse lankytis pas brolišką Gruzijos tautą ir perduoti nuo Lietuvos draugiškus pasveikinimus ir linkėjimus. Aš tikrai džiaugiuosi, kad šiandieninė Gruzija yra visiškai kitokia, nei buvo prieš porą metų. Tai yra stebuklas, kuris yra įvykęs per tokį trumpą laiką. Tokie pasiekimai - reikia sveikinti visas pastangas visos tautos, kuri buvo vieninga ir kuri galėjo pasiekti, kad Jūsų ekonomika taip sparčiai pakilo", - sakė I. Degutienė.

Pirmadienį Lietuvos Seimo Pirmininkė Tbilisyje susitiks su Gruzijos Parlamento Pirmininku Davidu Bakradze, o po šio susitikimo sraigtasparniu turėtų išvykti į senąją Gruzijos sostinę - Kutaisį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų