REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tiek vyrų, tiek ir moterų seksualinis potraukis, domėjimasis seksu ir konkretūs poreikiai daug kuo yra nulemti genetiškai. Nemažai sužinoti apie seksualinį aktyvumą galima, atkreipus dėmesį į konstitucines žmogaus ypatybes – figūrą, veidą.

REKLAMA
REKLAMA

Karščiausias meilužis panašus į ...

Sprendžiant pagal sociologinius tyrimus, devynioms ir dešimties moterų idealus meilužis – aukštas, grakštus, raumeningas jaunas vyras. Tai labiausiai paplitusi klaidinga nuomonė. Iš tikrųjų tikro sekso greičiausiai galima tikėtis mylintis su neaukštu kresno sudėjimo vyru.

REKLAMA

Neseniai atlikti moksliniai tyrimai parodė, kad ištvermingiausi yra vyrai, kurių figūra primena... orangutango figūrą. Nusakant tokį vyrų tipą naudojamas net specialus terminas „primatyvumas“, kilęs nuo žodžio „primatai“. Pasirodo, kad kuo labiau vyras išoriškai yra panašus į savo artimiausią „mažesnįjį brolį“, tuo didesnis jo seksualinis aktyvumas.

Mokslininkų išvados paprastos: seksualumas duotas mums gamtos, todėl geriausiai jis išreikštas tuose, kurie bent jau išoriškai yra arčiau jos. Taigi posakis, kad vyrui pakanka būti gražesniam už beždžionę, nėra toks jau neteisingas. Žinoma, kai to pakanka ir moteriai.

REKLAMA
REKLAMA

Plaukai ir gaurai

Dauguma vyrų yra įsitikinę, kad svarbus seksualumo požymis yra padidėjęs kūno plaukuotumas. Ir jie ne taip jau toli nuo tiesos. Plaukai ant kūno tikrai gali išduoti nemažą seksualinį apetitą. Mokslinis tokio fakto paaiškinimas – tai ta pati „artimumo gamtai“ teorija. Tiesa, nežiūrint į įspūdingą seksualinį aktyvumą, baisiai plaukuoti vyrai patinka toli gražu ne visoms moterims.

Seksualinį vyro aktyvumą galima nuspėti pagal jo plaukų spalvą. Kodėl taip yra, mokslininkai nežino, bet faktas lieka faktu: jei vyriškis brunetas, tai lovoje jis sieks lyderiauti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O blondinų temperamentas lovoje ne toks audringas. Jie ramūs, mėgsta pusiausvyrą ir linkę apseiti be siurprizų. Šatenai – mažiau nuspėjami, nes vienija abiejų tipų bruožus. Ir dar viena įdomi ypatybė: vyrai, kurių plaukai kieti, dažniausiai yra aktyvesni meilužiai, nei minkštos šilkinės ševeliūros savininkai.

Kojos trumpos, bet ne kreivos, pirštai būtinai ilgi

Ne paslaptis, kad ilgos grakščios kojos ir raumeninga sėdynė pritraukia moterų žvilgsnius labiau nei kokios kitos vyro kūno dalys. Bet štai ištvermės lovoje jų turėtojams tai negarantuoja. Bet jei vyro kojos lyginant su visu kūnu atrodo per trumpos – tai ženklas, kad tokio vyro lytinė konstitucija beveik 100 proc. „suręsta tvirtai“.

REKLAMA

O legendą apie tai, kad kreivakojai vyrai yra meistriškesni meilužiai nei turintys tiesias apatines galūnes stipriosios pusės atstovai, panašu, kad sukūrė būtent tie, kuriems gamta pagailėjo grakščių kojų. Taip pat nėra jokių įrodymų, patvirtinančių, kad pėdos dydis turi ryšį su lytinių organų išmatavimais.

Apie seksualinius talentus daug ką gali pasakyti rankų ir kojų pirštai. Sakoma, kad yra tiesioginis ryšys tarp vyro lytinio organo dydžio ir jo pirštų ilgio. Jie rankų pirštai ilgi ir gracingi, reiškia, kad ir jo vyriško pasididžiavimo ilgis didesnis nei vidutinis. Ir priešingai.

REKLAMA

Pirma į nosį, po to – į lūpas

Dabar pakalbėkime apie veidą. Čia pati išraiškingiausia vieta – nosis. Moterys nuo seno lygino nosies dydį su lytinio organo dydžiu, pagal tai ar nosis su kuprele ar be jos, bandydavo spręsti apie jo apimtį, o pagal nosies kontūrų subtilybes – apie nosies šeimininko seksualinius skonius.

Tačiau kol kas patvirtintas tik vienintelis ryšys – tarp nosies formos ir seksualinių vyro galimybių. Jie nosis stora, mėsinga – greičiausiai ir vyro lytinis organas nustebins savo masyvumu ir apimtimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lūpos taip pat gali papasakoti apie jų savininko seksualinius talentus daugiau nei kitos kūno dalys. Jei jos stambios, mėsingos, tai, ko gero, ir lytinio organo dydžiai taip pat didesni už vidutinius. Jei vyro lūpos panašios į širdelę, įtikėtina, kad jų turėtojas – aistringas visokių uždraustų malonumų mėgėjas.

Jei vyro lūpos, priešingai, siauros ir kietai sučiauptos, tai neturtingos seksualinės fantazijos požymis. Reikia atkreipti dėmesį dar į vieną ypatybę. Jei vyriškis nervingai vis apsilaižo lūpas, jo seksualumas gali būti žymiai didesnis nei vidutinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų