REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žurnalistė, radijo ir TV laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė didelę dalį savo laisvo laiko skiria mylimiems augintiniams, taksų veislės šuniukams Marseliui ir Versaliui.

REKLAMA
REKLAMA

“Marselio gimtadienis buvo gerai apgalvota šventė. Tai buvo gera proga atkreipti žmonių dėmesį į beglobius gyvūnus. Mums pavyko - per Marselio gimtadienio vakarėlį “Sos gyvūnams" buvo paaukota apie 400 litų", - pasakoja S.Jasevičiūtė.

REKLAMA

Kai kuriems žmonėms Skaiva dėl tokio neįprasto renginio pasirodė tikra keistuolė. Tačiau ir ji pati sutinka, jog šuns gimtadienio šventimas keistai atrodytų net jai pačiai, jei per jį nebūtų renkama labdara. “Todėl žmones, kurie neįsigilino į visą šventės esmę, o puolė piktintis, aš puikiai suprantu. Kita vertus, tai, ką aš darau, man neatrodo keista. Manau, reikėtų dar labiau stengtis atkreipti visuomenės dėmesį tiek į beglobius gyvūnus, tiek į šunų augintojų problemas. Jei savo pavyzdžiu galiu ką nors sudominti - labai tuo džiaugiuosi", - prisipažįsta bene garsiausio takso Lietuvoje šeimininkė.

REKLAMA
REKLAMA

“Marselio žinomumas buvo mano lažybų pasekmė, esu azartiškas žmogus, todėl susilažinusi visada stengiuosi laimėti. Šį kartą man pavyko - Marselis - žinomas taksas. Tai darydama kai kuriuos žmones paraginau pasirinkti ir auginti taksų veislės šuniuką, todėl visiškai nesigailiu, nes tai nuostabūs šunys", - aiškina laidų vedėja.

Savo keturkojus ji neretai pasiimdavo ne tik į renginius, bet ir laidų filmavimus. Ar tai nesukeldavo nepatogumų?

“Vargo, žinoma, buvo, bet jis malonus. Juolab kad šuns tikrai nesivedžiau visur, jis ėjo tik ten, kur tai buvo nedraudžiama įstatymų, ir ten, kur gerai jautėsi pats. Televizijos laidoje Marselis net gavo “dvaro šuns" vaidmenį ir buvo įtrauktas į titrus", - šypsosi Skaiva.

Parengta pagal "Vakaro žinių" priedą "Geras!"

Skaiva su augintiniais (Dainiaus Stankaus nuotr.)Skaiva su augintiniais (Dainiaus Stankaus nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų