REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po daugiau nei septynių mėnesių tyrimo prokurorai tikina esą tikri, kad Drąsius Kedys nužudė teisėją Joną Furmanavičių ir Laimutės Stankūnaitės seserį Violetą Naruševičienę.

REKLAMA
REKLAMA

„Įrodymai rodo, kad juos nužudė Drąsius Kedys, veikdamas vienas“, - „LNK“ žinioms teigė laikinasis generalinis prokuroras Raimondas Petrauskas.

REKLAMA

Pranešama, kad ekspertai nustatė, jog dvigubas nužudymas buvo įvykdytas iš ginklo, kuris rastas šalia Kedžio lavono.

Daugiau informacijos, apie surinktus įrodymus, prokurorai žada pateikti kitą savaitę.

Kad nepasikartotų praėjusių metų spalio 5-osios įvykiai būgštauja grasinimų sulaukęs Seimo narys Stasys Šedbaras.

Jis antradienio vakarą dalyvavo specialioje televizijos laidoje, kurioje kalbėjo apie įvykius pakaunėje. Laidoje parlamentaras išsakė nuomonę, kad prie Kedžių ir Venckų susirinkę žmonės nepaiso įstatymų ir demonstruoja nepagarbą valstybės institucijoms.

REKLAMA
REKLAMA

„Grasinimų sulaukiau apie trečią valandą nakties, matyt, išlaukus, kada žmonės miega. Tai buvo sąmoningai ir gera organizuota akcija, nes grasintojai reikalavo, kad pasišalinčiau iš pareigų Seime. Kitą dieną susilaukiau ir plyta, ir akmeniu grasinančių žinučių. Skambučiuose girdėjosi pats žemiausias „Lukiškių“ žargonas“, - tvirtino Stasys Šedbaras.

Politikui buvo grasinta, kai jis viešėjo Europos Sąjungos komitetų pirmininkų konferencijoje užsienyje. Kol kas grasintojų tapatybė nenustatyta, tačiau žinoma, kad S.Šedbaras grasinančių skambučių susilaukė ir iš Didžiosios Britanijos.

Nerimaudamas dėl savo ir šeimos narių saugumo Seimo narys jau kreipėsi į teisėsaugą.  Asmeninės apsaugos Stasys Šedbaras neprašė.

Jis įtaria, kad tarnybinį numerį grasintojams galėjo pakišti kolegos Seimo nariai, kurie itin aktyviai kišasi į pedofilijos bylos skandalą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų