REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“  - žurnalistų Tomo Čyvo ir Justino Argusto  straipsnis „Egzaminas eurui“. Lietuvos vadovai apie euro įvedimą svajoja jau seniai, didelė visuomenės dalis žiūri į tai skeptiškai, o Graikijos finansų krizė verčia klausti – ar bus ką įvesti?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ –  straipsnis „Kiek lietuvių šaudė žydus?“. Istorikas Arūnas Bubnys įsitikinęs, jog galutinio taško padėti yra neįmanoma, bet tyrimas -  reikalingas.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite straipsnį „D. Kedžio dukros drama“.Teismas dėl galimai pedofilų skriaustos mergaitės vėl suskaldė Lietuvą ir dar kartą parodė teisėsaugos beviltiškumą. Dauguma ne tik mūsų šalyje, bet ir svetur gyvenančių lietuvių apstulbo išgirdę Kėdainių rajono apylinkės teismo teisėjo Bronislavo Varsackio paskelbtą nutartį, jog D. Kedžio ir Laimutės Stankūnaitės duktė turi būti grąžinta motinai nedelsiant.

REKLAMA
REKLAMA

„Savaitės interviu“ kalbina homoseksualų eitynių sostinėje metu pasireiškusį Seimo narį Kazimierą Uoką, kuris nesigaili nepaklusęs policijai.

Rubrika „Pinigų skonis“ bando nuspėti šios vasaros poilsio kainą. Ko tikimasi iš šių metų vasaros turizmo sezono? Ar šiemet vėl laukia šalies tuštėjimo metas? Apie tai skaitykite straipsnyje „Vasaros poilsis: kur ir už kiek?“

„Sirgalių tribūnos“ pasakoja apie futbolo specialisto Algimanto Liubinsko atsistatydinimą iš Ukrainos „Lvovo“ komandos. Skaitykite interviu su ilgamečiu Lietuvos rinktinės treneriu „A. Liubinskas: „Rinktinei esu nereikalingas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrika „Finansai plius“ pataria, kaip išgyventi turint mažesnes pajamas. Straipsnis „Laikas prisiminti, kaip taupyti“ aiškina, kaip turėtų keistis mūsų elgsena ir mąstymas tiek visuotinio, tiek privataus taupymo metu.

„Uodai žmonėms leis vaistus“ – anonsuoja rubrika „Ateities pranašai“. Mokslininkai sukūrė genetiškai pakeistus uodus, kurie įkandimo metu žmogui galėtų suleisti vakciną nuo maliarijos.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų