REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„69 Danguje“ pristato naują singlą

Pailsėjusios ir pasilepinusios trumpomis, tačiau be scenos kiek prailgusiomis atostogomis, grupės „69 danguje“ merginos su nauja jėga lipa į sceną ir ruošia ypatingą staigmeną Vilniaus publikai.

REKLAMA
REKLAMA

Gegužės 21 dieną, penktadienį, sostinės pažinčių ir bučinių klube „KISS Club“ „69 Danguje“ merginos surengs super seksualų koncertą. Taip pat su ypatingu trenksmu atšvęs grupės narės Karinos Krisko gimtadienį.

REKLAMA

„Mes nekantraujame ir labai laukiame koncerto ir, žinoma, Karinos Krisko gimtadienio. Tai puiki proga atsipalaiduoti ir pašvęsti mums visoms kartu. Taip pat Karinos pasveikinti ateis didelis burys ryškiausių scenos žvaigždžių, bei Lietuvoje žinomų žmonių. Bus tikrai labai karšta... “ – susijaudinimo neslėpė grupės „69 danguje“ vokalistė Nijolė Pareigytė. Bei paragino nelikti abiejingiems visiems grupės gerbėjams ir Gegužės 21 dieną ateiti į „KISS Club“ pasveikinti Karinos Krisko. „Juk gimtadienis būna tik kartą per metus. Nesikuklinkit ir ateikite – atšvesim ir pasveikinsim Karina visi kartu“ – visus džiaugsmingai ragino „69 danguje“ vokalistė.

REKLAMA
REKLAMA

Visi susirinkę išgirs ne tik jau pamėgtas grupės dainas, bet ir naująjį grupės singlą „Aš pasirašau“. Kuris jau spėjo pakilti į aukščiausius radijo stočių topus. Dainininkės jau matuojasi naujus  seksualius sceninius drabužius, kuriuos vilkėdamos pirmą kartą pasirodys Vilniaus publikai. „Ankstesnis koncertas sulaukė ypatingai šilto „69 danguje“ sutikimo, klubas buvo sausakimšas. Tokio pat sutikimo mes ir grupės „69 danguje“ merginos tikisi jau Gegužės 21d. ( penktadienį ) vyksiančiame koncerte“ – su šypsena pokalbį užbaigė „KISS Club“ atstovas.

Daugiau informacijos apie renginį Jūs galite rasti atnaujintame klubo puslapį: www.kissclub.lt Išankstinius bilietus į renginį platina: www.bilietai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų