REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vokiečių oro bendrovė „Lufthansa" pristatė naująjį superlėktuvą „A380". Anot jos, pirmos klasės paslaugas siūlysiantis orlaivis pretenduoja būti vadinamas „tyliausiu pasaulyje“.

REKLAMA
REKLAMA

Planuojama, kad inauguracinį skrydį iš Frankfurto į Tokiją „Lufhansos“ „A380" lėktuvas atliks birželį 11-ąją. Prieš tai juo ketinama į PAR vyksiantį 2010 m. pasaulio futbolo čempionatą nuskraidinti vokiečių nacionalinę rinktinę.

REKLAMA

„Lufthansos“ teigimu, naujasis superlėktuvas buvo kuriamas atsižvelgiant į keleivių poreikius. Pasirodo, daugelis jų „tylią aplinką“ nurodė kaip vieną iš svarbiausių prioritetų skrydžio metu.

Naujajame lėktuve pirmos klasės salonas bus nukarstytas garsą sugeriančiais kilimais ir užuolaidomis. Lėktuvo fuzeliažas savo ruožtu taip pat bus papildytas garsą izoliuojančia medžiaga.

Keleivių patogumui ketinama atsisakyti ir virš galvos esančių rankinio bagažo spintelių. Be to, bus praplėsta tualeto erdvė.

Iš viso naujasis „Lufhansos“ „A380" lėktuvas bus pajėgus skraidinti 526 keleivius: 98 iš jų verslo klase, o 420 – ekonomine.

Įspūdingą naujojo lėktuvo video galite pažiūrėti čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų