REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visa Lietuva juos žino. Vieni jais žavisi, kiti – nemėgsta. Ir dar dažnai pasvarsto, kas tuos du žmones sieja. Šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“ svečiuosis garsiausios poros ir pasakos, kas juos, iš šono žvelgiant, labai skirtingus asmenis, sujungė į šeimą.

REKLAMA
REKLAMA

Viena labiausiai žinomų pramogų pasaulio porų Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis „Auksinės blykstės“ studijoje atviravo ne tik apie savo santykius, tai, kas juos sieja, kas labiausiai erzina, prie kokių būdo savybių teko priprasti, nors jos nervina iki šiol. Žilvinas Žvagulis negali pakęsti Irenos Starošaitės lėto būdo, nuolatinio vėlavimo, ilgo krapštymosi, o vėliau lėkimo strimgalviais. „Taigi ji buvo net išsitiesusi scenoje per tą savo lėkimą paskutinę minutę. Aš tai normaliai, ateinu anksčiau prie scenos, susikaupiu, o ji....,“ – negailėjo kritikos savo žmonai dainininkas.

REKLAMA

Irena buvo santūresnė, įvardydama, kad tas pats būdo bruožas – lėkti, nenusėdėti vietoje -  jai yra ir geroji, ir blogoji sutuoktinio savybė.

„Auksinės blykstės“ studijoje garsiosios pramogų pasaulio poros laukė išbandymas. Jie turėjo nesitardami tarpusavyje vienas atsakyti raštu į klausimus apie kitą. Žaidimas atskleidė, kad pirmąjį bučinį pamena dainininkai ne tik ne tuo pačiu laiku, bet ir skirtingose vietose. Irena sakė, kad pasibučiavo pirmąsyk su Žvaguliu Vilniuje, o Žilvinas teigė, kad Lenkijoje. Tada Saulėnas padarė išvadą: „Žvagulis galvojo, kad Vilnius tada priklausė Lenkijai“.  Išbandymas scenos porai atskleidė, kad jie abu nori dar vieno vaiko, o Žilvinas – būtinai mergaitės. Į „Auksinės blykstės“ vedėjų klausimą, kodėl jie vis dar jos neturi, nors jau seniai apie tai kalba, Irena rėžė tiesiai šviesiai: „Tai kad jis tik kalba...“ Susigėdęs dainininkas pažadėjo, kad po filmavimo puls uoliai dirbti šia linkme.

REKLAMA
REKLAMA

„Auksinėje blykstėje“ šios garsios poros dar laukė žaidimas. Žvaguliai turėjo vienas kitą apiberti komplimentais. „Tavo gražus biustas,“ – pradėjo Žilvinas. „Dievinu Tavo tarpą tarp dantų,“ – šmaikštavo Irena. „Noriu nuo Tavęs dar mergaitės“ – tęsė vyras. „Norėčiau, kad ji turėtų Tavo plaukus,“ – atsakė žmona.

Garsiausios poros, paslaptys iš jų bendro gyvenimo ir linksmos šeimų istorijos  - jau šį penktadienį, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų