REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 21 d., penktadienį, 15 val. Vilniaus miesto Rotušėje įvyks tradicinis didžiausias metų renginys būsimoms mamytėms. Joms koncertuos žymusis „Purpurinis Vilniaus choras“. Be to, jau beveik mėnesį chormeisteris Artūras Novikas specialiai dainuoti šiame koncerte ruošė iš anksto užsiregistravusias besilaukiančias mamytes. Kartu su jomis savo dainas atliks ir Inga Valinskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Koncertą ves aktorė ir radijo laidų vedėja Eglė Vaičytė-Šulskė ir aktorė Gintarė Latvėnaitė su dar metukų neturinčiu sūnumi. Visos mamytės tradiciškai seks poetės Salomėjos Nėries „Senelės pasaką“. Jų lauks specialios daugiau nei dvidešimties rėmėjų dovanėlės, o kino centre „Skalvija“ vyks specialus filmo „Mažylė“ seansas.

REKLAMA

Renginio iniciatoriai – Agnė ir Artūras Zuokai. „Norėtųsi, kad šis kasmetinis gražiausių pavasario moterų susitikimas Rotušėje taptų mamų palaikymo švente, jog būsimos mamos susipažintų, bendrautų ir padėtų viena kitai patarimais, padrąsinimais ir tuomet, kai reikia suprantančio žmogaus dėmesio ir žodžio. Tai – pagarbos ženklas mamai,“ – sakė Seimo narė Agnė Zuokienė.

Kasmetinė šventė būsimoms mamytėms Vilniuje vyksta nuo 2005 metų. Praėjusiais metais Rotušėje susirinko apie 400 besilaukiančiųjų. Rekordų agentūra „Factum“ tuomet užfiksavo ir įtraukė į Lietuvos rekordų knygą „masiškiausio nėščiųjų susibūrimo rekordą“. Šiemet dalyvauti renginyje užsiregistravo daugiau nei trys šimtai mamyčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų