REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

A. Venckaus viešas pareiškimas

Aidas Venckus savo sodyboje sukvietė žurnalistus ir pranešė, jog šiandien vienoje interneto svetainėje jis perskaitė antstolio kreipimąsi, kad Venckai turėtų atvykti pas antstolį.

REKLAMA
REKLAMA

"Pasinaudodamas šia proga, norėčiau kreiptis į aukščiausiuosius šalies vadovus. Iš tiesų savaitę laiko stebiu šio teisinio spektaklio tęsinį, kuris tęsiasi nuo 2008 metų lapkričio mėnesio. Tik ši spektaklio dalis – „Nuskriaustas antsolis negali įteikti teismo sprendimo“ - sakė A.  Venckus.

REKLAMA

A. Venckus taip pat žurnalistams paskelbė viešą pranešimą:

Nuo 2010 metų gegužės 14-osios pagrindinį vaidmenį šiame spektaklyje, mano įsitikinimu, atlieka antstolis M. Petrovskis. Jis visai Lietuvai deklaruoja, kad Kauno apygardos teismo teisėja Neringa Venckienė nepriima Kėdainių rajono teismo nutarties, trukdo nutarties vykdymui ir turėtų būti patraukta baudžiamojon atsakomybėn. Savaitę laiko stebiu šiuos įvykius ir kreipdamasis į aukščiausius šalies vadovus noriu pasakyti...

REKLAMA
REKLAMA

Galbūt yra Lietuvoje yra jėga, kuri gali sustabdyti šį spektaklį? Galbūt per savaitę kas nors galėjo pasiskaityti Civilinio proceso kodeksą, tam tikras normas, kuriose yra aiškiai pasakyta, kad tokiais atvejais, kai procesinis teismo sprendimas negali būti įteiktas adresatui, jis gali būti įteikiamas su juo gyvenančiam šeimos nariui, tai yra sutuoktiniui.

Oficialiai pareiškiu, nuo praėjusio penktadienio iki šio momento (tai yra per septynias darbo dienas) į mane nesikreipė antstolis M. Petrovskis. Nuo praėjusio penktadienio 8 valandos ryto iki 18–19 valandos vakaro dirbu savo advokatų kontoroje Kaune, J. Gruodžio gatvėje. Dar vakar su manimi betarpiškai bendravo nemaža grupė žurnalistų, tačiau per visą šį laikotarpį anstolis M. Petrovskis į mane nesikreipė nei telefonu, nei asmeniškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar yra asmuo, kuris gali atsakyti, kodėl taip buvo padaryta? Argi neakivaizdu, kad vienintelis tikslas viso šio spektaklio yra pažeminti ir apšmeižti Kauno apygardos teismo teisėją N. Venckienę? Galbūt aukščiausi šalies vadovai atsakys, kodėl nuo praėjusių metų spalio 6 dienos nepradėtas ikiteisminis tyrimas Laimutės Stankūnaitės atžvilgiu, nors dėl to yra priimta galutinė ir neskundžiama Vilniaus apygardos teismo nutartis?

Nejaugi Lietuva laukia paskutinės šio spektaklio dalies, kuri numatyta gegužės 26 dieną, ir ketina visam pasauliu pateikti dar vieną teisminį akibrokštą, kai į pedofilijos bylos nagrinėjimą Panevėžio miesto apylinkės teisme vienu automobiliu atvyks įtariamasis Andrius Ūsas, „nepriekaištingos reputacijos“ Laimutė Stankūnaitė ir mažametė nukentėjusi mergaitė... Galbūt kas nors atsakys į šiuos klausimus?“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų